Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Gūtmanim desmit vārti Vācijā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Gūtmanim desmit vārti Vācijā
Valdis Gūtmanis (ar bumbu)
Foto: sgsh.de

Rezultatīvākais starp Latvijas handbolistiem nedēļas nogalē bija Valdis Gūtmanis, kurš, gūstot desmit vārtus, palīdzēja ar "SG Schalksmühle-Halver" ar 35:24 pieveikt "TSG Hatten-Sandkrug" komandu.

Vācijas 2. bundeslīga

Ziemeļu zonā zaudējumu piedzīvoja Māra Veršakova un Raimonda Šteina "VfL Edewecht", kas ar 28:31 (13:14) atzina "SV Post Schwerin" pārākumu. Neveiksmīgi spēlēja arī Evara Klešnika "GWD Minden", ar 26:34 (13:15) līderu duelī atzīstot "Eintracht Hildesheim" pārākumu. Veršakovs, gūstot 5/1 vārtus, bija savas komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Turnīra tabulā "GWD Minden" komanda atkāpusies uz otro vietu, bet Veršakova un Šteina "VfL Edewecht" ieņem 15. vietu.

Dienvidu zonā ar pieciem Ģirta Lilienfelda vārtiem par maz bija viņa pārstāvētajai "ThSV Eisenach", kas ar 23:31 (8:18) zaudēja "HSG Dusseldorf". Saspringtā spēlē neizšķirti cīnījās Ingara Dudes "SG Saarlouis", dalot punktus uz pusēm ar "TV 1893 Neuhausen" - 30:30 (14:16). Dude guva četrus vārtus. Tikmēr vienīgo uzvaru starp latviešu pārstāvētajām komandām šajā līgā izcīnīja Mareka Skabeiķa "EHV Aue", ar 26:25 (12:17) nosargājot uzvaru pār "TSG Gross-Bieberau" vienību.

Turnīra tabulā visas Latvijas handbolistu pārstāvētās komandas ieņem vietas viena pēc otras. Devītā ir Dudes komanda, bet tai seko Lilienfelda un Skabeiķa vienības.

Vācijas 3. līga

Dienvidu zonā pārliecinošu uzvaru izcīnīja Arnolda Straumes, Margota Valkovska (nespēlēja) un Jāņa Pavloviča "HSC Bad Neustadt", kas ar 33:22 sagrāva "Lehter SV" handbolistus. Veiksmīgi spēlēja arī "ESV Lokomotive Pirna", kas ar 33:26 pieveica "HSG Polhlheim", kā arī Edgara Kukšas "GSV Eintracht Baunatal", ar 36:27 pārspējot "SV Anhalt Bernburg" vienību. Diemžēl sagrāvi cieta Jāņa Grišanova (nespēlēja savainojuma dēļ) "HC Einheit Halle 05", kas ar 17:31 atzina "SC DHfK Leipzig" kluba pārākumu. Starp mūsējiem Serafimovičs guva trīs vārtus, bet Straume - četrus.

Turnīra tabulā Serafimoviča komanda ieņem trešo vietu, Kukšas - ceturto, Straumes, Valkovska un Pavloviča - sesto, bet Grišanova - 14. vietu.

Rietumu zonā desmito uzvaru sezonā izcīnīja Valda Gūtmaņa "SG Schalksmühle-Halver", ar 35:24 pieveicot "TSG Hatten-Sandkrug". Gūtmanis, gūstot 10 vārtus, bija komandas rezultatīvākais spēlētājs. Turnīra tabulā komanda ieņem 11. vietu.

Ziemeļu zonā devīto zaudējumu piedzīvoja Mārtiņa Līberga "Stralsunder HV", kas ar 27:32 zaudēja "SG Flensburg-Handewitt II" komandai. Lībergs bija precīzs vienu reizi. Kopvērtējumā klubs ieņem sesto vietu.

Austrijas handbola līga

Jau otro uzvaru "play-off" fāzē izcīnīja Dmitrija Bražņikova "ULZ Sparkasse Schwaz", kas ar 25:21 (12:11) pārspēja "HC Linz AG" vienību, pakāpjoties kopvērtējumā uz otro vietu. Jāņa Glušaka "Alpla HC Hard", atpaliekot par punktu, ieņem piekto vietu.

Par palikšanu augstākajā līgā cīnās Valda Labanovska (treneris) un Ulda Līberga "HIT medalp Tirol", kas ar 30:26 (15:11) pieveica "HSG Raiffeisen Bärnbach/Köflach" handbolistus. Lībergs vārtus neguva. Ar divām uzvarām latviešu klubs ieņem otro vietu.

EHF Čempionu līga

Bez vārtu guvumiem kārtējā spēlē palika Dainis Krištopāns, kura pārstāvētā Slovākijas "Tatran Prešov" ar 22:33 (10:21) zaudēja Ungārijas "MKB Veszprém KC" vienībai. Turnīra tabulā komanda joprojām ieņem pēdējo vietu, bez izredzēm iekļūt nākošajā kārtā.

Spānijas de Honor Plata divīzija

Kārtējo zaudējumu piedzīvoja Andreja Kuzmina "Grupo Pinta Torrelavega", kas ar 26:35 (11:18) atzina "Artepref Villa de Aranda" kluba pārākumu. Kuzmins guva trīs vārtus. Klubs turnīra tabulā ieņem 13. vietu.

  +1 [+] [-]

, 2011-02-22 02:18, pirms 13 gadiem
Nav jau slikti , bet sajūta ka džekam vēl kāds trumpis kabatā