Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Jurdžs: "Pietrūka savstarpējas saprašanās"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Jurdžs: "Pietrūka savstarpējas saprašanās"
Aivis Jurdžs
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pēc izmocītās uzvaras 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā pār Luksemburgas vienību ar 31:29 Latvijas izlases uzbrukuma līderis Aivis Jurdžs atzina, ka pietrūka savstarpējas saprašanās starp spēlētājiem.

"Pietrūka savstarpējas saprašanās starp spēlētājiem," uzreiz pēc mača atzina Latvijas izlases rezultatīvākais spēlētājs, kurš guva septiņus vārtus, Aivis Jurdžs. "Bet aizsardzībā pietrūka kustības. Luksemburgas handbolistiem šovakar viss gāja no rokas, savukārt mēs rībinājām vārtu stabus un pieļāvām dažādas kļūdas."

Spēles izskaņā līdera lomu kopā ar Kasparu Lisovskis uzņēmās Ģirts Lilienfelds, beidzot sajutis spēles garšu: "Acīmredzot zemapziņā domājām, ka kādā brīdī spēle aizies un iegūsim lielāku pārsvaru, taču tā nenotika. Tikai beigās, kad jau ūdens smēlās mutē, ieslēdzām pilnus apgriezienus un atradām robus viesu aizsardzībā. Spēles beigās Luksemburgas handbolisti jau vairāk pieskatīja Aivi Jurdžu, tāpēc man arī bija iespēja uzbrukt, un es savu iespēju realizēju. Manuprāt, jebkurš no mūsu komandas varētu iziet cauri šādai aizsardzībai. Vajadzēja tikai to izmantot."

Nākošo kvalifikācijas turnīra spēli Latvijas handbola izlase aizvadīs jau svētdien 22. martā, kad izbraukumā Po pilsētā tiksies ar pasaules un olimpiskajiem čempioniem francūžiem. Kas to lai zin, kāds rezultāts mūs gaida spēlē ar handbola zvaigznēm pēc tik bāla sniegumu ar grupas pastarīti, ja vairāki potenciāli valstsvienības līderi tādos mačos pieļauj tik daudz kļūdas, izdara nepamatotus metienus un atļaujas dažādas avantūras izšķirošajos spēles brīžos. Viela pārdomām gan trenerim, gan spēlētājiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-18 23:30, pirms 15 gadiem
Kaspars malacis.. savā stilā!!!

     [+] [-]

, 2009-03-19 02:09, pirms 15 gadiem
Meistarības pietrūka, nevis tikai saprašanās. Indivuduālā tehnika Jums 90 procentiem no spēlētājiem vienkārši murgs.

     [+] [-]

, 2009-03-19 21:53, pirms 15 gadiem
Žurkulenam straumei vispirms vajag partraukumā klausities ko treneris saka nevis parblāut un mācīt kā spēlēt visu komandu un pēc tam uziet laukumā un sūdus savārīt!!!! Vajag sākt a to!! Starpcitu viņs izlasē tur vispār neder Borisenko būtu daudz liederīgāks!!