Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Andris Gulbis: "Rokas nenolaidīsim"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Pēc aizvadītā 1. Baltijas čempionu turnīra, kas nedēļas nogalē notika Dobelē, "ASK-AB.LV" galvenais treneris Andris Gulbis uzskata, ka turnīrs bija ļoti vērtīgs, kā arī ieskicē komandas plusus jaunajā sezonā.

"Turnīrs bija ļoti vērtīgs, un cerams, ka tas kļūs par tradīciju, jo ar tādiem klubiem kā Hammarby savas spējas izdodas samērot reti," ASK galvenais treneris Andris Gulbis ir gandarīts par iespēju krāt pieredzi.

"Jau esmu izlēmis, ka galvenais saspēles vadītājs būs Vadzītis. Viņš strādā, un tas radīs problēmas visas sezonas garumā, taču šis ir labākais variants. Progresē Jurdžs, komandā jau ir divi labi vārtsargi Babra un Šteins, sastāvā ir ielauzies Blūms. Tas jau ir ieguvums. Vairāk ar mūsu rocību atļauties nevaram, un ar igauņiem, kas sāk iepirkt ārzemniekus, būs ļoti grūti konkurēt gan Baltijas līgā, gan Eiropas kausā. Taču rokas nenolaidīsim," optimistiski uz jauno sezonu skatās Latvijas handbola speciālists.

Atgādinām, ka 1. Baltijas čempionu turnīrā Latvijas spēcīgākā komanda "ASK-AB.LV" izcīnīja trešo vietu, piekāpjoties Zviedrijas čempioniem "Hammarby IF" un Igaunijas čempioniem "Polva Serviti", taču pieveicot Lietuvas čempionvienību "Viking Malt".

Izmantotie resursi:
Laikraksts "Diena"