Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

U-17 handbolisti "Baltic Cup 96" noslēdz ar zaudējumu Somijai

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

U-17 handbolisti "Baltic Cup 96" noslēdz ar zaudējumu Somijai
Nils Kreicbergs
Foto: Laura Grišāne

Arī pēdējā "Baltic Cup 96" kausa izcīņas spēlē Latvijas izlase piedzīvoja zaudējumu, ar 20:31 (10:16) atzīstot turnīra uzvarētāju, Somijas handbolistu, pārākumu. Otrajā vietā ierindojās Igaunija, trešajā - Lietuva, ceturtajā - Latvija.

Spēli Latvijas un Somijas komandas iesāka līdzīgi (6:6), taču diemžēl puslaika otrajā pusē mūsējiem lielas grūtības sagādāja Somijas izlases aizsardzības pārvarēšana. Pretiniekiem ar mūsu vārtu iekarošanu klājās daudz vieglāk, kas viņiem ļāva pārtraukumā doties ar sešu vārtu handikapu - 16:10.

Otrajā puslaikā Latvijas izlases sastāvā produktīvi turpināja spēlēt mūsu rezultatīvākais spēlētājs Nils Kreicbergs, taču somu uzbrukumu mūsējiem tā arī neizdevās apturēt. Līdz ar to Latvijas izlase piedzīvoja smagāko zaudējumu trīs spēlēs ar 20:31.

Mūsu komandā desmit vārtus guva Nils Kreicbergs, bet pa diviem precīziem metieniem izdarīja Andrejs Zinovjevs, Valdis Trukšāns un Eduards Urbanovičs.

Trīs spēlēs gūstot 28 vārtus, Nils Kreicbergs kļuva arī par "Baltic Cup 96" rezultatīvāko spēlētāju, tuvāko sekotāju lietuvieti Dovīdu Kodi apsteidzot par deviņiem precīziem metieniem.

Dienas pirmajā mačā Igaunijas handbolisti mazrezultatīvā spēlē ar 19:18 (9:10) pārspēja Lietuvas izlasi.

Baltic Cup 96.
17. marts.
Lietuva - Igaunija 18:19 (10:9)
Latvija - Somija 20:31 (10:16)

Latvija: Kreicbergs 10/3, Zinovjevs, Trukšāns un Urbanovičs 2, Treikals, Jablonskis, Kivlenieks un Lielais 1.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

  +3 [+] [-]

, 2013-03-17 17:49, pirms 12 gadiem
Noskatījos visu pirmo puslaiku.
Uzrakstīšu pāris subjektīvus novērojumus (bez nekāda naida pret spēlētajiem, treneriem vai citiem iesaistītajiem)-
Uzbrukumā viss sākas no vietas. Nekādas kustības uz vārtiem, iesākot kombināciju. Katram gribās piedriblēt bumbu, kas to visu vēl nobremzē un somi var atpūsties. Uzbrukumā Kreicbergs iekrita acīs tieši ar to, ka viņš centās. Aizsardzībā visu laiku ir divi trijnieki. Varu saprast, ja iziet pretī pret somu metējiem, bet ir jāmāk arī atnākt atpakaļ. Ja somi aizsardzībā centās iedot kārtīgu tesiņu, tad mūsējie nespēja atbildēt ar to pašu

     [+] [-]

, 2013-03-18 19:16, pirms 12 gadiem
ultramens, 2013-03-17 17:49, vakar, ignorēt, atbildēt
Noskatījos visu pirmo puslaiku.
Uzrakstīšu pāris subjektīvus novērojumus (bez nekāda naida pret spēlētajiem, treneriem vai citiem iesaistītajiem)-
Uzbrukumā viss sākas no vietas. Nekādas kustības uz vārtiem, iesākot kombināciju. Katram gribās piedriblēt bumbu, kas to visu vēl nobremzē un somi var atpūsties. Uzbrukumā Kreicbergs iekrita acīs tieši ar to, ka viņš centās. Aizsardzībā visu laiku ir divi trijnieki. Varu saprast, ja iziet pretī pret somu metējiem, bet ir jāmāk arī atnākt atpakaļ. Ja somi aizsardzībā centās iedot kārtīgu tesiņu, tad mūsējie nespēja atbildēt ar to pašu.
Piekrītu..............