Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Vai Dobelē izšķirsies zelta medaļu liktenis?

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Vai Dobelē izšķirsies zelta medaļu liktenis?
Aizsardzībā dobelnieki - Sergejs Kalniņš, Andris Alps un Edgars Štelfs
Foto: Ritvars Raits

Otro reizi Latvijas handbola čempionātā šovakar pl. 19:00 Dobelē tiksies abas turnīra līdervienības Dobeles "Tenax" un "LSPA". Šis mačs priekšlaicīgi varētu izšķirt zelta medaļu likteni.

Ja pašreizējā līdervienība "LSPA", kas aizvadītajās 11 spēlēs vēl nav piedzīvojuši nevienu zaudējumu, svinēs šodien jau 12. uzvaru pēc kārtas, tad pārējām komandām rīdzinieki būs praktiski nesasniedzami.

Protams, "Tenax" handbolisti, kas sevišķi labi jūtās savā laukumā, darīs visu, lai nepieļautu pretinieku uzvaru. Dobelniekiem šodien nepieciešama uzvara ar vismaz septiņu vārtu pārsvaru, jo pirmā apļa spēlē "LSPA" handbolisti uzvarēja ar 30:24. Tas arī palicis vienīgais "Tenax" zaudējums Latvijas čempionātā.

Iepriekšējā abu komandu tikšanās reizē Dobeles komandai nepalīdzēja tās rezultatīvākais spēlētājs Sergejs Kalniņš, kurš desmit spēlēs guvis 68/19 vārtus. Nedaudz šajā rādītāja atpaliek Gints Apals (62/6 vārti) un Kaspars Straume (59 vārti). "LSPA" vienībā rezultatīvākais ir bijušais "Tenax" handbolists Andis Ērmanis, kura kontā 11 spēlēs ir 79/27 vārtu guvumi. Viņam ar 64 vārtu guvumiem seko Edgars Vadzītis un Artis Kurmēns.

Dobeles vienība otrajā aplī Latvijas čempionātā jau ar 36:30 pieveica "ASK" handbolistus, savukārt "LSPA" vienība vēl nav aizvadījusi spraigas cīņas vietējās meistarsacīkstēs, taču rīdziniekiem aiz muguras šogad ir divas interesantas spēles Baltijas līgā. Šovakar daudz kas būs atkarīgs no abu komandu snieguma sevišķi aizsardzībā, kur mājinieku rindās galveno noti spēlēs tās vārtsargs Dainis Putra. Skaidrs, ka vakarā skatītājus gaida skatāma spēle.

Izmantotie resursi:
handball.lv
hk-lspa.lv

Kura komanda uzvarēs Dobelē?

  • 53

  • 29

  • 2


     [+] [-]

, 2010-02-17 19:30, pirms 15 gadiem
savukārt "LSPA" vienība vēl nav aizvadījusi spraigas cīņas vietējās meistarsacīkstēs
Kad lspa spēlēja ar ask,pēc puslaika laikam bija pat zaudētājos,vai tad tā nebija spraiga spēle?

     [+] [-]

, 2010-02-17 22:20, pirms 15 gadiem
Tenax uzvarēja!!! Pelnīti vai ne, tas ir cits jautajums!!