Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Celtnieks/LSPA" handbolisti Minskā pārtrauc četru zaudējumu sēriju

"Celtnieks/LSPA" handbolisti Minskā pārtrauc četru zaudējumu sēriju
Celtnieks/LSPA
Foto: Helmuts Tihanovs

Baltijas handbola līgas spēlē "Celtnieks/LSPA" izbraukumā ar 35:28 pārspēja turnīra pastarīti Minskas "Vityaz". Latvijas komanda ar šo uzvaru pārtrauca četru zaudējumu sēriju.

"Celtnieks/LSPA" šodien tika pie trešās uzvaras astoņās spēlēs, ar 35:28 izbraukumā uzveicot Minskas "Vityaz" – komandu, kas šosezon vēl nav izjutusi uzvaras prieku.

Kopvērtējumā Latvijas komanda ar sešiem punktiem ir pakāpusies uz sesto vietu astoņu klubu konkurencē, bet igauņu "Kehra/Horizon Pulp&Paper" atpaliek tikai par punktu un ir ar vienu spēli rezervē. "Vityaz" ar astoņiem zaudējumiem tikpat mačos ir pēdējā vietā.

Artūrs Lazdiņš šodien sekmēja Latvijas kluba uzvaru ar 10 gūtajiem vārtiem, septiņus pievienoja Emīls Reniņš, bet sešus guva Artis Laganovskis. "Celtnieka/LSPA" vadošais Baltijas līgas vārtu guvējs Artis Kurmēns šajā spēlē nepiedalījās.

Nākamās Baltijas līgas spēles "Celtnieks/LSPA" aizvadīs 18. un 19.janvārī, kad uzņems "Meshkov Brest" (#5, 6 punkti 7 spēlēs) un Minskas SKA (#1, 12 punkti 7 spēlēs).

Baltijas līga, 15.decembris

"Vityaz" – "Celtnieks/LSPA" 28:35 (17:19)

"Vityaz": Padšivalau 9, Jermaševičs 6, Kulaks 4, Jurinoks 4, Vasiļevičs 1, Sasuļins 1, Baklažecs 1, Bobišs 1, Varikau 1.
"Celtnieks/LSPA": Lazdiņš 10, Reniņš 7, Laganovskis 6, Kiršteins 5, Blome 4, Eglītis 2, Lejnieks 1.

Izmantotie resursi:
Baltic Handball league | News