Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ogres SC" pārspēj Stopiņu handbolistes

Jānis Pārums

"Ogres SC" pārspēj Stopiņu handbolistes
Nelli Jeltiševa
Foto: Ritvars Raits, Sportacentrs.com

Šodien Latvijas sieviešu handbola čempionātā trešo uzvaru izcīnīja "Ogres SC" komanda, kas savā laukumā ar 24:19 spēja apspēlēt "Stopiņu NHK" vienību, revanšējoties par zaudējumu pirmajā aplī.

Pirmajā aplī abas komandas sacentās Stopiņos un toreiz spraigā cīņā uzvaru ar 22:20 izcīnīja mājinieces, lai gan pēc pirmā puslaika vadībā bija ogrēnietes. Šodien laukuma saimnieču lomā jau bija "Ogres SC", kuras tādejādi savu līdzjutēju priekšā varēja gūt revanšu.

Tas arī izdevās. Spēles sākumā gan veiksmīgāk darbojās viešņas, taču puslaika otrajā pusē iniciatīvu pārņēma ogrēnietes, noslēdzot to ar 12:10. Otrā puslaika gaitā mājinieces ieguva arī piecu punktu pārsvaru un lai gan viešņām izdevās nedaudz pietuvoties, ogrēnietes atkal atjaunoja atrāvienu, uzvarot ar 24:19.

Latvijas sieviešu handbola čempionāts

Ogres SC – Stopiņu NHK 24:19 (12:10)
Ogres SC: Briede 7/1, Jeltiševa 5, Iļuhina 4, Veže 4, Sergejeva 3/2, Skābarde 1.
Stopiņu NHK: Nikolajeva 8/2, Seržante 5, Purgaile 3, Milišjunaite 1, Asare 1, Ķēniņa 1.