Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Vangaži" bezspēcīgi pret "ASK"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Vangaži" bezspēcīgi pret "ASK"
"ASK/AB.LV"
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Pie prognozētas uzvaras Latvijas handbola čempionātā tikuši "ASK/AB.LV" handbolisti, kuri bez variantiem ar 47:20 pieveica "RVR-Vangaži". Armijnieki joprojām ir pārliecinoši līderi Latvijas čempionātā.

Reti kurš šaubījās, ka "ASK" šodien varētu neizcīnīt uzvaru, jo tieši armijnieki bija izteikti favorīti. Pirmajā abu komandu savstarpējā spēlē ar 48:20 pārāki bija "ASK". Arī šodienas spēle ritēja tāpat, jo "ASK" ļoti ātri iekrāja iespaidīgu pārsvaru, bet pirmo puslaiku noslēdza ar 20:10 savā labā.

"Vangaži" neko nespēja padarīt "ASK" arī otrajā puslaikā, pie tam aizsardzībā viņiem radās vēl lielākas problēmas, tādēļ tika piedzīvots pārliecinošs zaudējums - 20:47. Uzvarētājiem Jānis Pavlovičs guva desmit vārtus, bet zaudētājiem Pēteris Trojanovskis izcēlās ar septiņiem precīziem metieniem.

LČ handbolā vīriešiem

RVR-Vangaži - ASK/AB.LV 20:47 (10:20)
RVR-Vangaži: Trojanovskis 7(1); Lazdiņš 5; Bāliņš 3; Smagars 2; Ščerbiņins 2; Reniņš 1.
ASK/AB.LV: Pavlovičs 10(2); Kušners 7; Jurdžs 6; Blūms 6; Straume 5; Dude 4; Lībergs 4; Alps 3; Glušaks 1; Gremzde 1.

Izmantotie resursi:
handball.lv