Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Līcis un Stoļerovs tiesās Eiropas čempionāta pusfinālu

Anatolijs Kreipāns
Anatolijs Kreipāns

Līcis un Stoļerovs tiesās Eiropas čempionāta pusfinālu
Renārs Līcis (pa kreisi) un Zigmārs Stoļerovs tiesās Eiropas čempionāta pusfinālu starp Serbiju un Melnkalni.
Foto: www.diena.lv

Latvijas handbola tiesnešiem Renāram Līcim un Zigmāram Stoļerovam uzticēts tiesāt vienu no Eiropas čempionāta pusfināliem, turklāt tieši šis pusfināls solās būt visemocionālākais...

Laikam jau nojaušat, ka Renārs Līcis un Zigmārs Stoļerovs sestdien Belgradā tiesās pusfinālu starp Serbiju Melnkalni. Lieki teikt, kādu ažiotāžu un kādas emocijas izraisa divu kaimi;nvalstu izlašu mačs. Melnlkalne ir Lonsonas olimpisko spēļu vicečempione, bet Serbija pirmo reizi vēsturē ir iekļuvusi Eiropas čempionāta un vispār tamlīdzīga turnīra pusfinālā. Interesanti, ka pēdējās medaļas serbietes guva tad, kad izlasi sauca par Dienvidslāvijas izlasi - bronzas medaļas 2001. gada pasaules čempionātā.
Serbijas un Melnkalnes izlašu spēles sākums plkst. 18 pēc Latvijas laika. Pirms tam par 5. vietu spēlēs Dānija un Krievija, bet pirmajā pusfinālā tiksies Norvēģija un Ungārija.

     [+] [-]

, 2012-12-14 16:44, pirms 12 gadiem
drukas kljuudas kaa 5klasniekam

     [+] [-]

, 2012-12-14 22:18, pirms 12 gadiem
Biļetes uz šo spēli esot jau izpārdotas... lai tā būda rūc... 20.000 skatītāju... Grūti iedomāties vēl "jautrāku" spēli ko tiesāt!
Lai veicas