Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Spuņņciemā atsāksies Latvijas čempionāts

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Spuņņciemā atsāksies Latvijas čempionāts
Uzbrukumā Edvīns Latkovskis
Foto: Jānis Slišāns

Ar spēli Spuņņciemā plkst. 19:00 starp "Jūrmalas sports" un "Stopiņu NHK" vīriešu vienībām atsāksies Latvijas čempionāts handbolā.

Pirmā apļa spēlē "Jūrmalas sports" handbolisti Ulbrokā svinēja uzvaru ar 28:24. Vai laiks revanšam?

Kopumā šajā nedēļas nogalē gaidāmas četras spēles vīriešu čempionātā, kā arī tiks aizvadīta viena cīņa sieviešu līgā. Sevišķi spraiga sezonas otrā puse gaidāma cīņa vīriešu čempionātā, kur uz zelta medaļām joprojām pretendē trīs komandas - Dobeles "Tenax", "ASK" un "LSPA". Četru punktu attālumā no trijnieka ir arī "Jūrmalas sports" un "SK Latgols".

Sievietēm līdere ir "LSPA" vienība, kas tuvākos sekotājus "Stopiņu NHK" apsteidz par trīs punktiem, savukārt vēl trīs punktus atpaliek Ludzas SHK, ar kuru augstskolas komanda spēlēs sestdien.

Cīņa turpinās arī par rezultatīvāko spēlētāju godu. Vīriešiem ar 83/20 vārtiem rezultatīvākais ir "ASK" spēlētājs Jānis Gremzde, bet dāmām ar 83 vārtiem pirmo vietu ieņem "Stopiņu NHK" līdere Elita Ekkerte.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija