Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

VSB piedāvā Eiropas čempionātu handbolā sievietēm

VSB piedāvā Eiropas čempionātu handbolā sievietēm
Foto: AP/Scanpix

Šīs nedēļas beigās un visu nākamo nedēļu "Viasat" sporta kanāls "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā 11. Eiropas čempionātu handbolā sievietēm. 12 labākās čempionāta izlases grupu turnīra otrajā posmā turpinās cīņu par čempiona titulu un medaļām. Baudiet handbolu kanālā Viasat Sport Baltic!

Eiropas 11. čempionātā handbolā sievietēm Ungārijā un Horvātijā grupu turnīra otrajam posmam kvalificējušās 12 labākās izlases. 1. grupā turpmākās cīņas aizvadīs Norvēģija, Spānija, Ungārija, Dānija, Rumānija un Polija, bet 2. grupā spēlēs Francija, Zviedrija, Nīderlande, Melnkalne, Slovākija un Vācija. Visās trijā pirmā posma spēlēs uzvaras izcīnījušas Norvēģijas, Spānijas un Francijas handbolistes.

Anatolijs Kreipāns, "Viasat Sport Baltic" komentētājs:
"Eiropas 11. čempionātā handbolā sievietēm Ungārijā un Horvātijā noskaidrojušās 12 spēcīgākās komandas, kuras turpinās spēlēt par medaļām. Pēc grupu turnīra pirmā posma tās ir sadalījušās divos sešiniekos, ņemdamas līdzi punktus (ja tādi ir), ko ieguva no citām divās savas grupas komandām, kas arī iekļuva TOP12 skaitā. Čempionāta pirmā posma lielākais pārsteigums - Horvātijas un Krievijas izlašu netikšana TOP12. Pirmo reizi kopš Eiropas čempionātu vēsturē (divi posmi grupu turnīrā ir kopš 2002. gada) mājinieces vai vienas no mājiniecēm nepārvar turnīra pirmo posmu. Krievijas izlase savukārt sāka ar cerīgu neizšķirtu pret Ungāriju, bet finišēja - ar zaudējumu Polijai... Visas pārējās Vecā kontinenta sieviešu handbola izlases turpina turnīru un tā otrajā posmā gaidāma ļoti spraiga spēkošanās, jo tikai divas labākās komandas no katra sešinieka iekļūs izslēgšanas turnīrā, kas uzreiz būs pusfināls."

Eiropas čempionāts handbolā sievietēm kanālā VSB

DatumsLaiksSpēle
14. decembrī21:10EČ handbolā sievietēm. 2. posma spēle
15. decembrī16:55EČ handbolā sievietēm. 2. posma spēle
16. decembrī18:55EČ handbolā sievietēm. 2. posma spēle
17. decembrī18:55EČ handbolā sievietēm. 2. posma spēle