Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Gulbis: "Arvien vairāk saspēlējamies!"

Gulbis: "Arvien vairāk saspēlējamies!"
Izlases treneri Andri Gulbi
un viņa padotos tagad
gaida divas ļoti svarīgas
spēles pret Rumāniju...

Latvijas handbola izlases galvenais treneris Andris Gulbis pēc svētdien gūtās uzvaras pasaules čempionāta (PČ) kvalifikācijas spēlē pret Kipru (36:19) pauda prieku par to, ka viņa vadītā komanda arvien vairāk saspēlējas un pamazām piedzīvo izaugsmi

"Šodienas spēle "aizgāja" samērā viegli. Galvenais pamats tam ir tas, ka komanda arvien vairāk treniņos saspēlējas un līdz ar to rodas arī rezultāts. Protams, arī šajā spēlē pieļāvām daudz tādas kļūdas, kādas nedrīkstētu rasties šāda līmeņa turnīrā, bet komanda pamazām top. Un aug," sarunā ar eSports.lv atzina Gulbis.

Treneris kā pozitīvu faktoru veiksmīga rezultāta sasniegšanai arī minēja skatītāju atbalstu. "Mājas sienas ir un paliek mājas sienas. Skatītāju atbalsts šoreiz bija liels, tādēļ katrs spēlētājs vēlējās parādīt sevi pēc iespējas labāk. Kādreiz tas "sasaista", bet kādreiz atkal "paceļ spārnos". Šoreiz bija otrais variants," piebilda Gulbis.

Neapšaubāmi patieso Latvijas izlases potenciālu parādīs divas nākamās spēles ar Rumāniju un tam piekrīt arī valstsvienības vadītājs. "Šodienas uzvara, protams, bija svarīga psiholoģiskajā ziņā, bet īstā mēraukla mūsu sniegumam būs Rumānija. Tad arī redzēsim, ko varam," teica treneris.

Atgādināsim, ka nākamo spēli mūsu handbolisti aizvadīs jau 16. janvārī plkat. 19:30, savā laukumā tiekoties ar Rumāniju, bet četras dienas vēlāk ar rumāņiem tiks "krustoti zobeni" atbildes spēlē izbraukumā. Tikai pirmās vietas ieguvēji pēc divu apļu turnīra rezultātiem iekļūs "play off" kārtā.

2009. gada pasaules čempionāta finālturnīrs notiks no 16. janvāra līdz 1. februārim Horvātijā.

     [+] [-]

, 2008-01-13 17:32, pirms 16 gadiem
nu tas nebūtu normāli, ja nesaspēlētos vairāk!!!

nu lai jau iet labi arī tajās spēlēs, kur nenāks pretī vāji pretinieki!

  -2 [+] [-]

, 2008-01-13 17:34, pirms 16 gadiem
briinums ka nenaudeeja ''mees jau amatieri....''

     [+] [-]

, 2008-01-13 17:48, pirms 16 gadiem
īstā latviešu seja mūsējiem jārāda trešdien!!

  +1 [+] [-]

, 2008-01-13 18:01, pirms 16 gadiem
Nu puskomanda veel joprojaam ir pusamatieri. Dļa osoba t.upih, vaaju pretinieku vairs nebuus, jo buus viens stiprs pretinieks ( Rumaanija, 2 speeles ).