Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Glušakam un Lībergam pa uzvarai

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Glušakam un Lībergam pa uzvarai
Neapturamais Jānis Glušaks
Foto: Walter Zaponig

Pa uzvarai Austrijas un Baltkrievijas handbola līgās izcīnījuši, attiecīgi, Jāņa Glušaka un Mārtiņa Līberga pārstāvētie klubi.

Austrijas handbola līga

Smagu uzvaru izcīnīja Jāņa Glušaka "Alpla HC Hard", kas latviešu duelī ar 29:24 (15:13) pieveica Dmitrija Bražņikova "ULZ Sparkasse Schwaz". "Tiesneši bija pret mums," par maču stāsta Glušaks. "Lielāko spēles daļu bija vadībā ar piecu vārtu pārsvaru, taču atrauties tālāk mums neizdevās. Abas komandas spēlēja lēnu, bet ļoti rupju handbolu, uz ko tiesneši attiecīgi nereaģēja."

Jānis Glušaks, gūstot sešus vārtus, bija komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs, kā arī nopelnīja vairākus 7 metru soda metienus.

Turnīra tabulā Hārdas klubs pakāpies uz sesto vietu, Bražņikova klubs ieņem astoto pozīciju, bet Labanovska trenētā "HIT Handball Innsbruck Tirol" - piekto.

Baltkrievijas čempionāts

Devīto uzvaru Baltkrievijā izcīnīja Mārtiņa Līberga Minskas "Dinamo", kas savā laukumā ar 39:24 (20:14) pieveica ceturto spēcīgāko valsts komandu "Masheka". Lībergs vārtus neguva. "Dinamo" komanda joprojām turnīra tabulā ieņem otro vietu.

Grieķijas A1 līga

Sesto zaudējumu septiņos mačos Grieķijā piedzīvoja Jāņa Grišanova "Kydon Hani", kas ar 19:31 (7:17) cieta sagrāvi cīņā ar "AEK". Mūsu handbolists vārtus neguva. Līgas kopvērtējumā "Kydon Hani" ieņem pēdējo vietu.

Izmantotie resursi:
hla.sportlive.at
dinamohandball.by
contra.gr