Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uščinam 9 vārti uzvarā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Sesto uzvaru Vācijas 2. bundeslīgas ziemeļu zonā, ar Armanda Uščina (attēlā) un Mārtiņa Līberga palīdzību, nedēļas nogalē izcīnīja handbolistu pārstāvētā "Dessau Rosslauer HV 06", kas ar 42:41 (20:18) savā laukumā pieveica "ASV Hamm" komandu.

Mača gaitā mājinieki bija ieguvuši pat piecu vārtu pārsvaru (19:14, 20:15), tomēr trīs minūtes pirms beigām Desavas komanda bija nonākusi zaudētājos ar trīs vārtu pārsvaru (38:41). Spēles galotnē "ASV Hamm" ar īsiem intervāliem nopelnīja trīs divu minūšu noraidījumus, kā rezultātā "Dessau Rosslauer HV 06" komanda izcīnīja smagu uzvaru - 42:41.

Armands Uščins bija komandas rezultatīvākais spēlētājs, gūstot deviņus vārtus, savukārt Mārtiņš Lībergs atzīmējās ar diviem precīziem metieniem.

Citā spēlē ar latviešu piedalīšanos zaudējumu, Mārim Veršakovam gūstot sešus vārtus, piedzīvoja viņa pārstāvētā SG "Achim/Baden", kas ar 20:21 (10:8) piekāpās "HSG Varel" handbolistiem.

Pēc aizvadītajām 11 spēlēm Desavas komanda turnīra tabulā pašlaik ieņem 7. vietu, savukārt Ahimas klubs, kas ir aizvadījis 9 spēles, ierindojas 15. vietā.

Izmantotie resursi:
www.toyota-handball-bundesliga.de

     [+] [-]

, 2007-11-12 10:21, pirms 17 gadiem
Nu es jau esmu nedaudz patīkami pārsteigts par to, ka Veršakova klubs turās tik zemā pozīcijā! Lai gan, ja ņem vērā faktu, cik nevērīgi kluba vadība izturējās pret pamatsastāva spēlētājiem, tad labi vien ir tā kā ir.