Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Punktus dalīs "ASK" un "Jūrmalas Sports"

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Punktus dalīs "ASK" un "Jūrmalas Sports"
"HK ASK" aizsardzībā Rihards Latkovskis un Emīls Reniņš
Foto: Ritvars Raits

Interesantākā spēle nedēļas nogalē notiks ASK sporta zālē, kur Latvijas čempionāta ietvaros "HK ASK" handbolisti sestdien plkst. 17:00 tiksies ar "Jūrmalas Sports" vienību.

Abām komandām, lai turpinātu cīņu par čempionāta medaļām, svarīgs ir katrs punkts. Labākā situācijā šobrīd ir rīdzinieki, taču "Jūrmalas Sports" vienībai šovakar ir labas iespējas šo situāciju kaut nedaudz uzlabot uz savu pusi. Šobrīd jūrmalnieki no armijniekiem atpaliek par četriem punktiem. Pirmajā aplī uzvaru svinēja Rīgas komanda - 37:29.

Prognozēju, ka interesanta cīņa varētu notikt arī pirms jau minētās cīņas tajā pašā sporta zālē - plkst. 15:20 zobenus mīs "RVR" un "HK Vaiņode" handbolisti. Vaiņodnieki šajā sezonā uzstādījuši jaunu mērķi - iekļūt turnīra labāko sešu komandu skaitā, kaut arī pagaidām komanda ieņem astoto vietu. Iepriekšējā savstarpējā spēlē minimālu uzvaru izcīnīja "RVR" - 27:26.

Tādā pašā situācijā kā "Jūrmalas Sports" handbolisti ir arī "SK Latgols" vienība. Tiesa, ludzāniešiem šodien plkst. 13:00 savā laukumā jāuzņem spēcīgāks pretinieks Dobeles "Tenax", pret kuru pirmajā aplī cieta zaudējumu ar 26:36.

Svētdien notiks arī viens mačs Baltijas līgā. Tajā plkst. 13:00 izbraukumā "LSPA" handbolisti tiksies ar Viļņas "VHC Sviesa" vienību. Lai iekļūtu turnīra "FINAL 4" Latvijas komanda atlikušajās spēlēs jāizcīna tikai uzvaras, kā arī jācer uz viņiem labvēlīgiem pārējo spēļu iznākumiem. Pēc Arta Kurmēna izkrišanas no sastāva šis uzdevums kļuvis vēl grūtāks. Spēle Rīgā ar Viļņas komandu noslēdzās ar viesu uzvaru - 33:30.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja