Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dudem vārtu guvums "Limoges" uzvarā Francijas čempionāta spēlē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Dudem vārtu guvums "Limoges" uzvarā Francijas čempionāta spēlē
Latvijas izlases kapteinis Ingars Dude. Foto: imago images/PanoramiC/Scanpix

Francijas "Lidl Starleague" handbola čempionātā uz uzvaru takas atgriezās Latvijas izlases handbolista Ingara Dudes pārstāvētā "Limoges", kas savā laukumā ar 33:26 sakāva turnīra pastarīti "Tremblay", sagādājot tai sesto neveiksmi pēc kārtas.

33 gadus vecais handbolists šovakar realizēja savu vienīgo izdarīto metienu. "Limoges" vienība maču atklāja ar trīs vārtu guvumiem pēc kārtas, turpinājumā nevienā brīdī vadību neizlaižot no savām rokām. Vistuvāk mājiniekiem "Tremblay" handbolisti tika spēles 38. minūtē, kad "Limoges" bija priekšā ar 16:15.

Kopvērtējumā "Limoges" ar 12 cīņās nopelnītiem 15 punktiem pakāpās uz augsto trešo vietu. Tiesa, jāatzīmē, ka Limoža aizvadījusi vairāk spēļu nekā citas komandas. Nākamo spēli Limožas klubs aizvadīs 15. decembrī, kad viesos spēkosies pret 12. pozīcijā esošo "Chartres".

Izmantotie avoti:
https://www.lnh.fr/lidl-starligue/c...