Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ogres SC" sagrauj čempiones

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"Ogres SC" sagrauj čempiones
"Ogres SC" pēc pirmās uzvara
Foto: Ritvars Raits

Pirmo uzvaru Latvijas čempionātā izcīnīja "Ogres SC" handbolistes, kas savā laukumā ar 33:18 (18:9) sagrāva Latvijas čempiones "Jēkabpils/Skrīveri".

Jau ar spēles pirmajām minūtēm laukuma saimnieces izvirzījās vadībā. Rezultatīvi nospēlēja Ieva Briede, Nelli Jeltiševa, Natālija Iļuhina un Inga Veža, panākot astotajā minūtē 8:4. Lai arī ogrēnietes neizmantoja divas iespējas no 7 metru soda metiena līnijas, tomēr tik un tā pārsvars auga "Ogres SC" komandas labā, līdz puslaika beigām panākot +9 (18:9).

Otrajā puslaikā mājinieces pilnībā bija neitralizējušas Latvijas čempionu līderi Lindu Brikmani, izcīnot pārliecinošu uzvaru ar 33:18. Tā bija "Ogres SC" pirmā uzvara divās spēlēs.

Rezultatīvākā uzvarētājiem bija Ieva Briede, kura guva 10/2 vārtus, bet septiņas reizes precīza bija Nelli Jeltiševa. Pretiniekiem 5/3 vārtus guva Linda Brikmane, bet četrus Annija Ozoliņa.

Latvijas čempionāts sievietēm.

Ogres SC - Jēkabpils/Skrīveri 33:18 (18:9)

Ogres SC: Briede 10/2, Jeltiševa 7, Veža, Iļuhina un Molotanova 4, Skābarde un Sergejeva 2. 7 m: 6/3, 3 brīdinājumi, 8 soda minūtes.
Jēkabpils/Skrīveri: L. Brikmane 5/3, A. Ozoliņa 4, Kirejeva, Krievāne un Liepiņa 3. 7 m: 3/3, 3 brīdinājumi, 6 soda minūtes.
Tiesneši: E. Bogdanovs/I. Čerņavskis