Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakova komanda joprojām bez zaudējumiem

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Veršakova komanda joprojām bez zaudējumiem
Māris Veršakovs
Foto: asvfans.de

Vācijas 2. bundeslīgā ziemeļu zonā Latvijas handbolistu komandu duelī pārāka bija Māra Veršakova "ASV Hamm", kas ar 28:21 (12:10) pieveica Ingara Dudes "SV Anhalt Bernburg".

Vācijas 1. bundeslīga

Jau ziņojām par Aivja Jurdža Hanoveres kluba zaudējumu, savukārt Evara Klešnika "GWD Minden" dienu vēlāk arī piedzīvoja zaudējumu, ar 27:28 (13:12) izbraukumā piekāpjoties "MT Melsungen" handbolistiem. Klešniks guva divus vārtus un nopelnīja četras soda minūtes.

Turnīra tabulā abas latviešu pārstāvētās komandas ieņem blakus pozīcijas. Jurdža "TSV Hannover-Burgdorf" ieņem 15. vietu, savukārt Klešnika "GWD Minden" - 14. vietu.

Vācijas 2. bundeslīga.

Ziemeļu zonā latviešu komandu duelī pārāka bija Māra Veršakova "ASV Hamm", kas ar 28:21 (12:10) pieveica Ingara Dudes "SV Anhalt Bernburg". Veršakovs komandas kārtējo panākumu kaldināja ar četriem gūtajiem vārtiem, savukārt Dude bija precīzs trīs reizes.

Citā spēlē neizšķirti cīnījās Raimonda Šteina "VfL Edewecht", kas derbijā dalīja punktus uz pusēm 27:27 (11:13) ar "HSG Varel". Mūsu vārtsargs spēlēja visu spēli un, pēc fanu un treneru novērojumiem, aizvadīja veiksmīgu maču. Pirms spēles par favorītiem tika uzskatīti "HSG Varel" handbolisti, taču, neskatoties uz to, ka "VfL Edewecht" maču sāka tikai ar diviem rezerves laukuma spēlētājiem, komanda demonstrēja labu aizsardzību un izcīnīja kāroto punktu. Vairāki no Šteina komandas biedriem ir savainoti (viens arī šajā) mačā, bet viens no spēlētājiem ir noķēris arī cūku gripu.

Ceturto zaudējumu piedzīvoja Armanda Uščina "Dessau-Roßlauer HV", ar 26:32 (13:16) piekāpjoties "HC Empor Rostock" vienībai. Uščins guva divus vārtus.

Turnīra tabulā "ASV Hamm", kurai vienīgajai vēl nav neviens zaudējums, ieņem pirmo vietu, "Dessau-Roßlauer HV" ir desmitā, "VfL Edewecht" - 12. vietu, bet "SV Anhalt Bernburg" - 17. vietu.

Beidzot uzvaru izcīnīja "ThSV Eisenach", kas bez Ģirta Lilienfelda sastāvā ar 25:24 (16:10) pieveica "TV Bittenfeld" handbolistus, savukārt Mareka Skabeiķa "EHV Aue" ar 27:35 (17:18) atzina "TSG Groß-Bieberau" vienības pārākumu.

Turnīra tabulā "EHV Aue" ieņem desmito vietu, savukārt "ThSV Eisenach" no pēdējās vietas pakāpusies jau uz 16. vietu.

Vācijas reģionālā līga

Ziemeļu zonā zaudējumu izbraukumā piedzīvoja Jāņa Pavloviča "TG Munden" ar 26:28 (14:11) piekāpjoties "HSG Barnstorf-Diepholz" vienībai. Pavlovičs guva trīs vārtus. Turnīra tabulā "TG Munden" ieņem piekto vietu.

Dienvidu zonā abi Latvijas handbolistu pārstāvētie klubi izcīnīja uzvaras. Margota Valkovska "HSC Bad Neustadt" ar 31:24 (14:12) pieveica "HBW Balingen-Weilstetten 2", savukārt Ivara Serafimoviča "ESV Lok. Pirna" ar 25:24 pieveica "TSG Söflingen". Mūsu spēlētāja nodemonstrēja līdera cienīgu sniegumu, katrs (!) gūstot pa septiņiem vārtiem. Līgas kopvērtējumā "HSC Bad Neustadt" ieņem trešo vietu, bet "ESV Lok. Pirna" pakāpusies uz ceturto vietu.

Rietumu zonā Arvja Laganovska un Arnolda Straumes "Ibbenbürener SpVg 08" izcīnīja ceturto uzvaru, rezultatīvā mačā ar 46:37 (22:19) pieveicot līgas pastarīti "TSV Bayer Dormagen 2". Pirms mača bija vēl neskaidrība par Laganovska dalību mačā, tomēr viņš spēlēja un tāpat kā Straume guva deviņus (!) vārtus. Turnīra tabulā "Ibbenbürener SpVg 08" ieņem 12. vietu.

Izmantotie resursi:
handball-world.com
sis-handball.de
ivz-online.de
hsc-bad-neustadt.de
handball.4koepfe.de