Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Tenax" izstājas

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Piekāpjoties otrajā spēlē ar 27:30 (12:17) "UMF Stjarnan" komandai no Islandes, no "Cup Winners" kausa izcīņas izstājušies Dobeles "Tenax" handbolisti, kas divu spēļu summā zaudēja ar 53:66.

eSports.lv jau ziņoja, ka pirmajā abu komandu tikšanas reizē, kas arī notika Dobelē, "Tenax" zaudēja ar 26:36 (16:20).

Otrās spēles sākums bija līdzīgs, taču, līdzīgi kā pirmajā spēlē, islandieši ar ātrajiem uzbrukumiem lēnām audzēja savu pārsvaru, kas 15. minūtē sasniedza trīs vārtus - 7:4. Līdz pārtraukumam "UMF Stjarnan" panāca piecu vārtu pārsvaru, pēdējos vārtus gūstot kuriozā situācijā. Vienu sekundi pirms pirmā puslaika beigām islandieši izpildīja stūra metienu un pamanījās bumbu raidīt vārtu tuvajā stūrī.

Otrajā puslaikā dobelnieki atguvās un tik viegli spēli neatdeva. Sakārtojot darbību aizsardzībā un uzbrukumā, kā arī nepieļaujot tik daudz kļūdu, "Tenax" lēnām deldēja islandiešu pārsvaru un trīs minūtes pirms spēles beigām arī izlīdzināja rezultātu 27:27. Tomēr mača izskaņā atkal dobelnieki pieļāva vairākas kļūdas, tādējādi uzdāvinot "UMF Stjarnan" uzvaru ar 30:27.

"Tenax" labā Renārs Kozlovskis (attēlā) guva 6/2 vārtus, Sergejs Kalniņš - 5/1 vārtus, bet Sandris Veršakovs un Aleksandrs Krastiņš - pa 4 vārtiem.

Izmantotie resursi: www.handball.lv

Foto: Romualds Vambuts

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja