Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbolistiem Austrijā tikai uzvaras

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Uzvaras Austrijas handbola līgas otrās kārtas spēlēs izcīnījuši visi latviešu pārstāvētie klubi - "ULZ Sparkasse Schwaz", "HIT Innsbruck" un "Alpla HC Hard".

Pirmo uzvaru sezonā vakar izcīnīja Dmitrija Bražnikova "ULZ Sparkasse Schwaz", kas savā laukumā, neskatoties, ka desmit minūtes pirms mača beigām zaudēja ar 22:23, tomēr spēja ar 26:25 (15:14) pieveikt HC "Linz AG" handbolistus. Tāpat pirmo uzvaru izcīnīja spēlējošā trenera Valda Labanovska "HIT Innsbruck", kas izbraukumā ar 31:30 (17:14) uzvarēja "UHC Goldmann-Druck Tulln" komandu. Labanovskis spēles protokolā atzīmējās tikai ar divām soda minūtēm. Tā kā abu komandu kontā tagad ir viena uzvara un viens zaudējums, turnīra tabulā abas komandas atrodas blakus - "HIT Innsbruck", pateicoties labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai, ir sestie, bet "ULZ Sparkasse Schwaz" septītie.

Daudz veiksmīgāk jauno sezonu iesākusi Margota Valkovska (attēlā) "Alpla HC Hard", kas, izcīnot otro uzvaru pēc kārtas, šoreiz ar 30:17 (14:7) sagrāva pēdējā vietā esošos "Westwien" komandu, nostiprinoties turnīra tabulas augšgalā. Latvijas izlases kapteinis guva vienus vārtus.

Izmantotie resursi: www.handball-world.com