Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Gada nogalē tradicionālais “Rīgas Domes kauss”

Andrejs Siliņš

Tradicionālais starptautiskais turnīrs vīriešu handbola izlasēm Rīgas Domes kauss šogad notiks 27., 28. un 29.decembrī Rīgā, Olimpiskajā sporta centrā.

Šobrīd dalību turnīrā bez Latvijas izlases ir apstiprinājušas Ukrainas un Baltkrievijas izlases. Baltkrievi šogad ieguva tiesības startēt Eiropas čempionāta finālturnīrā, tādējādi viņiem turnīrs Rīgā būs viens no sagatavošanās posmiem un Rīgā Baltkrievija varētu ierasties spēcīgākajā sastāvā. Savukārt ukraiņi šovasar, tāpat kā Latvija, netika uz Eiropas čempionāta finālturnīru, izstājoties “play off” spēlēs. Ukraiņi izslēgšanas spēlēs piekāpās Slovākijai.

Sākotnēji kā ceturtā komanda Rīgas Domes kausā bija plānota Zviedrija, tomēr zviedriem šajā laikā ir turnīrs ar Skandināvijas valstu izlašu dalību. Ilgi par dalību turnīrā domāja arī Krievijas izlase, tomēr beigās tā atsūtīja atteikumu. Visticamāk, ka Krievijas vietā startēs Lietuva.