Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"Ogre/Miandum" sakauj Jūrmalu un pagarina sēriju

Jānis Pārums

"Ogre/Miandum" sakauj Jūrmalu un pagarina sēriju
Andrejs Mancurovs un Arvis Laganovskis
Foto: Ritvars Raits

Šovakar Latvijas vīriešu handbola čempionāta sērijā par trešo vietu "Ogre/Miandum" handbolisti savā laukumā ar 26:20 apspēlēja "Jūrmalas Sportu", sērijā līdz trim uzvarām samazinot rezultātu līdz 1-2.

Sērijas pirmās divas spēles bija noslēgušās ar jūrmalnieku uzvaru – savā laukumā "Jūrmalas Sports" bija pārāka ar 26:20, bet viesu laukumā šīs nedēļas vidū dominēja praktiski visas spēles gaitā un ogrēniešus sakāva ar 35:26. Tādējādi no bronzas medaļām Jūrmalas komandu šķīra vairs tikai viens panākums.

Pretēji trešdienas spēlei, šovakar spēles sākums bija diametrāli pretējs – Jāņa Avotiņa, brāļu Laganovsku, Mareka Ģērmaņa un Jāņa Bauzes rezultatīvie metieni jau puslaika vidū ļāva laukuma saimniekiem izvirzīties vadībā ar 7:1. Pēc Ivara Dumarāna pieprasītā minūtes pārtraukuma "Jūrmalas Sports" sniegumu pakāpeniski uzlaboja, taču tuvāk par četriem vārtiem pietuvoties nespēja. Turklāt puslaika otrajā pusē pēc Andreja Mancurova uzbrukuma "Ogre/Miandum" atrāvās līdz +7 (13:6), bet puslaiku noslēdza ar 14:8.

Otrā puslaika sākumā pēc Arvja Laganovska realizētā soda metiena ogrēnieši atkal atjaunoja septiņu vārtu pārsvaru, bet vairākkārt izceļoties Rolandam Ivanovam "Jūrmalas Sports" pievilka līdz četru vārtu deficītam – 18:14. Ogres pieprasītais minūtes pārtraukums viesu ofensīvu apturēja, turklāt uzreiz pēc tām paši laukuma saimnieki izcēlās ar trim vārtiem pēc kārtas un nu jau minūtes pārtraukumu spiesti bija pieprasīt jūrmalnieki – 21:14. Neilgi pēc tam "Ogre/Miandum" sasniedza maksimālo pārsvaru spēlē, panākot jau 23:14. Atlikušajā laikā jūrmalniekiem izdevās vairākus vārtus atspēlēt, bet Ogres pirmā uzvara sērijā apdraudēta netika – 26:20.

Tādējādi sērijā līdz trim uzvarām tagad rezultāts kļuvis 2-1, joprojām vadībā ir "Jūrmalas Sports". Sērijas nākamā spēle 16.maijā plkst. 18:00 jūrmalnieku laukumā Spuņciemā. Ja būs nepieciešama piektā spēle, tā 19.maijā plkst. 13:00 notiks turpat.

Latvijas čempionāts handbolā vīriešiem. Sērija par 3.vietu

Ogre/Miandum – Jūrmalas Sports 26:20 (14:8)
Ogre/Miandum: Avotiņš 6, Arvis Laganovskis 6/2, Artis Laganovskis 5, Lepers 3, Mancurovs 3, Ģērmanis 2, Bauze 1.
Jūrmalas Sports: Ivanovs 9/1, Latkovskis 4, Grīnbergs 2, Černousovs 2, Naglis 1, Narme 1, Popens 1.
Sērijā: Ogre/Miandum 1 – 2 Jūrmalas Sports

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv

     [+] [-]

, 2015-05-09 20:11, pirms 9 gadiem
Ja ir vēlme atbildīgajām personām, kopīgiem spēkiem celt handbola popularitāti Latvijā un piesaistīt sporta fanus šim sporta veidam, tad nav ieteicams nākotnē konkurēt ar Latvijas citiem sporta veidiem.
Hokejs ir nr.1 Latvijā.

     [+] [-]

, 2015-05-10 00:21, pirms 9 gadiem
flocis rakstīja: Ja ir vēlme atbildīgajām personām, kopīgiem spēkiem celt handbola popularitāti Latvijā un piesaistīt sporta fanus šim sporta veidam, tad nav ieteicams nākotnē konkurēt ar Latvijas citiem sporta veidiem.
Hokejs ir nr.1 Latvijā.
un tagad iztulko to visu latviski...centos saprast, bet laikam smadzeņu par maz..

     [+] [-]

, 2015-05-10 07:38, pirms 9 gadiem
Seelis rakstīja: un tagad iztulko to visu latviski...centos saprast, bet laikam smadzeņu par maz..
Latviski: ja LHF grib lai uz spēlēm nāk cilvēki, nelikt spēles vienā laikā ar hokeju

     [+] [-]

, 2015-05-10 08:04, pirms 9 gadiem
Seelis rakstīja: un tagad iztulko to visu latviski...centos saprast, bet laikam smadzeņu par maz..
Handbola spēle Ogre-Jūrmalu bija vienā laikā ar Hokeju.Protams,ka lielākā daļa sporta fanu izvēlējās skatīties Latvijas izlases hokeja spēli.

     [+] [-]

, 2015-05-10 23:21, pirms 9 gadiem
flocis rakstīja: Handbola spēle Ogre-Jūrmalu bija vienā laikā ar Hokeju.Protams,ka lielākā daļa sporta fanu izvēlējās skatīties Latvijas izlases hokeja spēli.
man jau liekas, ka spēles laiku nosaka mājinieku komanda, nevis LHF, tāka akmentiņš jāmet kluba, ne federācijas dārzā.

     [+] [-]

, 2015-05-11 18:24, pirms 9 gadiem
Seelis rakstīja: man jau liekas, ka spēles laiku nosaka mājinieku komanda, nevis LHF, tāka akmentiņš jāmet kluba, ne federācijas dārzā.
Es nepieminēju LHF ...Atbildīgās personas, kas organizēja šo spēli. Pa lielam vienalga..LHF vai HK-Ogre ,spēle bija pēc manām domām sliktā laikā..