Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Dobeles ''Tenax'' nedēļas izskaņā aizvadīs EHF Eiropas kausa trešās kārtas spēles

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Dobeles ''Tenax'' nedēļas izskaņā aizvadīs EHF Eiropas kausa trešās kārtas spēles
Foto: LHF

Šīs nedēļas izskaņā 11. un 12. decembrī Latvijas čempioni handbolā Dobeles ''Tenax'' aizvadīs trešās kārtas mačus EHF Eiropas kausā, kur savā laukumā spēkosies pret Sanktpēterburgas ''Neva SPb'', kas Krievijas čempionātā pēc 13 aizvadītām spēlēm ieņem otro vietu.

Piektdien un sestdien Latvijas čempioni Dobeles ''Tenax'' aizvadīs EHF Eiropas kausa 3. kārtas spēles pret Krievijas handbolistiem ''Neva SPb''. Nākamajā kārtā iekļūs tā komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā. Sanktpēterburgas handbola klubs šobrīd atrodas otrajā vietā Krievijas handbola superlīgā, kur pēc aizvadītām 13 spēlēm gūtas 10 uzvaras, divās spēlēts neizšķirti, bet vienā piedzīvots zaudējums.

11. decembrī spēle starp abām komandām paredzēta plkst. 19:30, kamēr sestdien plkst. 17:00. Saistībā ar izsludinātajiem ierobežojumiem un ārkārtas situāciju valstī šīs spēles notiks bez skatītājiem klātienē, taču būs pieejamas video translācijas Dobeles ''Tenax'' Youtube kontā.

Dobeles “Tenax” galvenais treneris Sandris Veršakovs komentē pretinieku: “Izlozē mums trāpījies spēcīga komanda, bet tas nekas - gatavosimies, trenēsimies un dosimies cīņā.” Viņš arī norādīja, ka šajā laikā svarīgi ir izplānot spēļu organizatorisko pusi, lai varētu tās droši aizvadīt.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas handbola federācija (LHF)