Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Nogalināts Rumānijas izlases handbolists

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Nogalināts Rumānijas izlases handbolists
Marians Kozma
Foto: AP

Agrā sestdienas rītā nogalināts Rumānijas handbola izlases un Ungārijas kluba "MKB Veszprem" spēlētājs Marians Kozma, kā arī ievainoti divi viņa komandas biedri Zarko Sesums un Ivans Pesičs.

Spēlētāji kādā Ungārijas naktsklubā svinējuši komandas biedra bērna piedzimšanu. Agri no rīta aptuveni 30 vēl nenoskaidrotas ar nažiem bruņojusies personas uzbrukuši 26 gadus vecajam Kozmam, kurš pēc divām stundām no dūrieniem sirdī miris, savukārt komandas biedri 19 gadus vecais horvāts Ivans Pesičs un 22 gadus vecais serbs Zarko Sesums, kas centušies savam draugam palīdzēt, ar smagām traumām nogādāti slimnīcā un viņu dzīvībām pēc veiktajām operācijām briesmas nedraud.

Rumānijas ziņu aģentūra "Mediafax" ziņo, ka Kozmu, kurš īsi pirms uzbrukuma dejoja ar savu draudzeni, uzbrucēji sajauca ar citu personu.

Marians Kozma bija iekļauts Rumānijas izlases sastāvā nesen notikušajā 2009. gada pasaules čempionātā handbolā, savukārt Zarko Sesums jau pieminētajā turnīrā bija viens no Serbijas valstsvienības līderiem.

26 gadus vecais un 210 centimetrus garais handbolists Rumānijas izlases sastāvā cīnījies arī pret Latvijas valstsvienību 2008. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā.

Pēc tam vairāk nekā tūkstoš Ungārijas kluba "MKB Veszprem" fani pulcējās ārpus sporta zāles, lai aizdegtu sveces pie Mariana fotogrāfijas.

Izmantotie resursi:
news.stv.tv
breitbart.com