Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Ekkertei un Baumanei piektā uzvara

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Piekto uzvaru Norvēģijas Ziemeļu līgas 2. divīzijā izcīnījusi Elitas Ekkertes un vārtsardzes Baibas Baumanes (attēlā) "Harstad", kas savā laukumā 450 līdzjutēju klātbūtnē ar 24:19 (8:11) pieveica "Bodø DH" handbolistes.

Kā eSports.lv pastāstīja "Harstad" komandas galvenais treneris Henriks Maersks, tad abas Latvijas spēlētājas laukumā dodas sākuma septītniekā. Šoreiz viena no Latvijas izlases līderēm Elita Ekkerte ar četriem gūtajiem vārtiem bija komandas otrā rezultatīvākā spēlētāja.

Komandas mērķis šogad Norvēģijas ziemeļu līgas 2. divīzijā ir izcīnīt pirmo vietu, lai iekļūtu "play off" izcīņā, kur tiekas sešas labākās otrās divīzijas komandas. Pēc trenera vārdiem, Ziemeļu līgas 2. divīzijā ir divas spēcīgas komandas "Harstad" un "Bodo DH", kas varētu pretendēt uz pirmo vietu, lai pēc tam "play off" izcīņā varētu ierindoties starp trīs labākajām, kas iekļūst pirmajā divīzijā. Komandas plānos ietilpst arī pēc dažiem gadiem iekļūt elites līgā.

Lai realizētu savus mērķus, vēl bez abām Latvijas handbolistēm "Harstad" ir noslēgusi līgumus arī ar divām dānietēm, bet pārējās spēlētājas ir no Norvēģijas.

Pēc aizvadītajām piecām spēlēm "Harstad" komanda turnīra tabulā ar desmit izcīnītajiem punktiem pašreiz ieņem pirmo vietu. Nākošo spēli komanda aizvadīs 14. novembrī, tiekoties ar otrā vietā esošajām "Narvik" handbolistēm.

Izmantotie resursi:
www.harstad.no