Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Bez čempioniem paliek arī Baltijas Handbola līga

Rolands Eliņš

Bez čempioniem paliek arī Baltijas Handbola līga
Foto: Handball.lv

Baltijas Handbola līgas (BHL) paziņojusi, ka šosezon sezona neturpināsies, un čempioni netiks noskaidroti. Arī šosezon Latviju šajā turnīrā pārstāvēja "Tenax Dobele" un "Celtnieks Rīga".

"BHL ir izanalizējusi visus notikumus saistībā ar "Covid-19" izplatību un tā ietekmi uz Baltijas līgas klubiem. Esam diskutējuši par šo jautājumu ar visiem klubiem, kuri vēl bija palikuši turnīra. Diemžēl nav nekādu zīmju, ka vīruss drīz varētu atkāpties, un gandrīz visi klubi ir noslēguši treniņus - Somijā, Igaunijā, Latvijā un Lietuvā. Ņemot vērā visus aspektus, BHL vadība pieņēmusi vienbalsīgu lēmumu, ka sezonu turpināt nav iespējams. Sezona tiks noslēgta bez vietu sadalījuma un čempionu noskaidrošanas.

BHL vēlas pateikties visiem klubiem, kuri piedalījās turnīrā, atbalstītājiem, medijiem un partneriem par ieguldīto darbu šajā sezonā. Mēs lūkojamies nākamo sezonu virzienā, bet līdz tam aicinām visus būt uzmanīgiem šīs krīzes laikā," vēstīts līgas paziņojumā.

Arī šosezon Latviju šajā turnīrā pārstāvēja "Tenax Dobele" un "Celtnieks Rīga". Rīdzinieki B grupā izcīnīja desmit punktus, ieņēma trešo vietu un "play-off" neiekļuva. Savukārt "Tenax Dobele" spēcīgajā A grupā ar 13 punktiem arī ieņēma trešo pozīciju un sasniedza ceturtdaļfinālu.

Dobeles komanda pirmajā ceturtdaļfināla spēlē 31:27 pieveica Lietuvas galvaspilsētu "Šviesa Vilnius", sperot platu solim pretim iekļūšanai "Final 4", bet atbildes spēli Dobelē diemžēl vairs nebija iespējams aizvadīt.

Izmantotie resursi:
Bez čempionu noteikšanas atcelta arī Baltijas...