Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" pieveic čempiones

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" pieveic čempiones
LSPA komanda
Foto: hk-lspa.lv

26 : 18

LSPA - Ogres SC

Latvijas sieviešu čempionātā pārliecinošu uzvaru izcīnīja "LSPA" handbolistes, kas trešajā komandu cīņā savā laukumā pārliecinoši ar 26:18 (13:10) pieveica pašreizējās čempiones un turnīra līderes "Ogres SC" spēlētājas.

Jau no pirmās minūtes "LSPA" sāka spēlēt aktīvi, rezultātu atklājot Egitai Kiršteinei. Tāpat labi mājinieces darbojās aizsardzībā, kurā piepalīdzēja vārtsardze Kristīne Klementjeva. Uzbrukumu laukuma saimnieces izspēlēja mierīgi, nepieļaujot ierastās kļūdas. Tas arī nesa augļus un pirmo puslaiku "LSPA" handbolistes noslēdza ar trīs vārtu pārsvaru (13:10).

Arī pēc pārtraukuma "LSPA" turpināja palielināt pārsvaru, neradot lieku intrigu. Kaut gan 7 metru soda metienos nepārspējama bija “Ogres SC” vārtsardze Diāna Škļara (summā 8/3), tomēr laukuma spēlētājas Diānai meistarībā nespēja turēt līdzi un guva tikai astoņus vārtus, ļaujot "LSPA" spēli noslēgt ar astoņu vārtu pārsvaru un pirmo reizi uzvarot pašreizējās čempiones un turnīra līderes - 26:18.

Šīsdienas spēlē pēc savainojumu saārstēšanas augstskolas komandā atgriezās māsas Strautas, savukārt Jeļena Suhoručenkova guva pirksta savainojumu un turpmākajās spēlēs komandai palīdzēt nevarēs.

Rezultatīvākā uzvarētāju rindās bija Jūlija Stanovova, kura guva 9/2 vārtus, savukārt pretiniecēm sešus vārtus guva Agne Skābarde.

Abām komandām tagad ir vienāds punktu skaits - divdesmit -, tomēr labāka vārtu attiecība un spēle rezervē ir ogrēnietēm, tāpēc viņas ieņem pirmo vietu, bet "LSPA" ir otrās.

Latvijas čempionāts.
5. marts.
LSPA - Ogres SC 26:18 (13:10)

LSPA: J.Stanovova 9/2, L.Eihvalde 6/1, D.Guseva 4, A.Nardiševa 3, E.Kiršteine 2, A.Strauta 1. 7m: 8/3, 3 brīdinājumi, 8 soda minūtes.
Ogres SC: A.Skabārde 6, J.Bicka 5/2, I.Veže 3, I.Briede 2, N.Jeltiševa, D.Sergejeva 1.
7m: 4/2, 2 brīdinājumi, 14 soda minūtes.
Tiesneši: E.Žabko/ Vad.Jaškins

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-03-06 12:16, pirms 15 gadiem
Nu kas tad nu noticis? Sporta akadēmijas handbola komanda tikusi pie jauniem farmakaloģiskiem preperātiem?