Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Veršakovs rezultatīvs, komanda zaudē

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Zaudējumu, Mārim Veršakovam debitējot Vācijas 2. bundeslīgas ziemeļu zonā, piedzīvojusi handbolista pārstāvētā SG "Achim/Baden", kas ar 29:32 (14:17) piekāpās "TV Ernsdetten".

Latvijas izlases handbolists bija komandas otrs rezultatīvākais spēlētājs, gūstot sešus vārtus.

Daudz veiksmīgāk pirmo spēli jaunajā sezonā aizvadījusi Armanda Uščina un Mārtiņa Līberga "Desau Rosslauer HV 06", kas ar 29:26 (14:18) pieveica "TuS Spenge" komandu. Uščins ar 7/1 vārtiem bija viens no komandas rezultatīvākajiem spēlētājiem, savukārt Līberga kontā divi vārti un 4 soda minūtes. Pēc aizvadītās pirmās kārtas Ahimas komanda turnīra tabulā ierindojas vien 15. vietā, savukārt Desavas - 4. vietā.

Dienvidu zonā ar uzvaru sezonu iesākusi Ivara Serafimoviča, Mareka Skabeiķa un Valda Gūtmaņa "EHV Aue", kas ar 34:31 (18:17) uzvarēja SG "Vakkau/Massenhein" komandu. Rezultatīvākais no latviešiem bija Gūtmanis, kura kontā četri vārti, turpretī Serafimovičs spēles protokolā atzīmējās ar gūtajiem vārtiem un divām soda minūtēm. Pēc aizvadītās pirmās kārtas ar latviešu handbolistiem bagātā komanda ierindojas augstajā, piektajā vietā.

Otro zaudējumu pasaules stiprākajā handbola līgā piedzīvojusi Evara Klešnika un Helmuta Tihanova "Tusem Essen", kas Vācijas 1. bundeslīgas otrajā spēlē ar 31:25 (11:14) piekāpās "SC Magdeburg" handbolistiem. Latvijas izlases uzbrukuma līderis Klešniks guva sešus vārtus, turpretī Tihanovs spēlei nebija pieteikts.

Handbola sezona sākusies arī Austrijā, kur pirmajā kārtā tikās divu latviešu pārstāvētās komandas. Margota Valkovska "Apla HC Hard" ar 32:27 (18:15) izbraukumā pieveica Valda Labanovska "HIT Innsbruck" komandu. Valkovskis mača protokolā atzīmējās ar vārtiem un vienu 2 minūšu noraidījumu, savukārt Labanovskis - tikai ar vienu 2 minūšu noraidījumu. Pēc aizvadītās pirmās kārtas Valkovska komanda turnīra tabulā pašreiz ieņem trešo vietu, Labanovska - astoto, bet Bražņikova - devīto.

Izmantotie resursi:

www.handball-bundesliga.de

www.handball-world.com

www.sportlive.at

  +1 [+] [-]

, 2007-09-05 23:46, pirms 17 gadiem
Tusem Essen 2. kārtā zaudēja SC Magdeburg ar 31:25, bet TV Grosswallstadt viņi zaudēja 1. kārtā

     [+] [-]

, 2007-09-05 23:55, pirms 17 gadiem
paldies izlaboju uz pareizo, nedaudz bija sajucis, rakstot par visiem legjinoaariem reizee...

     [+] [-]

, 2007-09-07 10:58, pirms 17 gadiem
nu grūti Klešnika komandai pret Magdeburg cīnīties - labi, ka vēl ne tik liels zāģis