Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Luksemburga kapitulē vēlreiz

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Luksemburga kapitulē vēlreiz
Aivi Jurdžu apturēt bija grūti
Foto: Juris Zariņš, easyget.lv

Gatavošanos 2009. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas ciklam noslēgusi Latvijas handbola izlase, kas pēdējā pārbaudes spēlē ar 32:20 (14:10) pieveica Luksemburgas handbolistus.

Rezultatīvākais spēlētājs mūsu izlases rindās bija Māris Veršakovs, kurš guva 7/6 vārtus, bet pa četriem vārtiem guva Evars Klešniks, Aivis Jurdžs un Jānis Pavlovičs.

"Vakar spēlējām ar pilniem apgriezieniem, bet pēc sagrāves pirmajā (45:23) spēlē grūti spēlētājus noskaņot. Vīri nebija gatava atstrādāt spēles uzdevumu. Sanāca tāda muļļāšanās," par spēli eSports.lv pastāstīja valstsvienības galvenais treneris Andris Gulbis.

Latvijas handbolisti 2009. gada pasaules čempionāta kvalifikācijā ir ielozēti 3. grupā kopā ar Rumānijas un Kipras izlasēm. Kvalifikācijas turnīru Latvijas handbolisti uzsāks 9. janvārī ar spēli Kiprā, 13. janvārī Kipras izlase viesosies Rīgā, 16. janvārī Latvija savā laukumā spēlēs ar Rumāniju, bet turnīra pēdējā spēlē Latvijas handbolisti 20. janvārī cīnīsies Rumānijā. Tikai pirmās vietas ieguvēji pēc divu apļu turnīra rezultātiem iekļūs "play off" kārtā. 2009. gada pasaules čempionāta finālturnīrs notiks no 16. janvāra līdz 1. februārim Horvātijā.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-05 19:14, pirms 17 gadiem
kaut ar Kipru būtu līdzīgi un pārliecinoši