Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"RTU-J" startē ar uzvaru

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"RTU-J" startē ar uzvaru
Aizkraukles bankas logo

Ar uzvaru AB.LV kausa izcīņas pirmajā posmā startējuši "RTU-J" handbolisti, kas savā laukumā ar 38:27 (20:15) pieveica "Vangaži" vienību.

Piecu vārtu pārsvaru pirmajā puslaikā junioriem izdevās iegūt tikai pirms paša pārtraukuma, pēdējo četrminūti uzvarot ar 5:1. Pēc pārtraukuma laukuma saimnieki pakāpeniski palielināja savu pārsvaru, iegūstot priekšrocības pirms atbildes spēles Vangažos, kas notiks 12. decembrī.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar 13/1 gūtajiem vārtiem bija Artis Strēlis, bet desmit reizes precīzs bija Rolands Naglis. Pretinieku rindās precīzi bija tikai četri spēlētāji - 12 vārtus guva Emīls Reniņš, bet desmit Ivars Bāliņš.

Šī pāra uzvarētājs divu spēļu summā pirmā posma otrajā kārtā par iekļūšanu nākošajā posmā cīnīsies ar Ludzas "RSS" un "Jūrmalas sports-2" uzvarētājiem.

Izmantotie resursi:
handball.lv

     [+] [-]

, 2008-12-04 18:57, pirms 16 gadiem
nekas.... vangazos buus +12 vangazu labaa