Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

"LSPA" viegli uzvar "RVR" vienību

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

"LSPA" viegli uzvar "RVR" vienību
Lauris Eglītis (LSPA)
Foto: Ritvars Raits

Savā pēdējā Rīgas atklātā čempionāta spēlē "LSPA" handbolisti izcīnīja vieglu panākumu, ar 41:15 (21:8) LSPA sporta zālē pieveicot "RVR" vienību.

Lai arī mača sākumā ar 3:2 vadībā izvirzījās "RVR" vienība, tomēr "LSPA" vienība ātri ieskrējās un pārņēma vadību. Līdz puslaika beigām "LSPA" ar Mārtiņu Leiti, Aivaru Čikutu, Lauri Eglīti un Arti Laganovski priekšgalā savai vienībai bija iekrājuši jau 13 vārtu pārsvaru (21:8). Pēc pārtraukuma situācija laukumā nemainījās - augstskolas handbolisti rezultāta starpību dubultoja un izcīnīja pārliecinošu uzvaru ar 41:15.

Rezultatīvākais uzvarētājiem ar astoņiem gūtajiem vārtiem bija Mārtiņš Leitis, bet septiņus precīzus metienus izdarīja Aivars Čikuts. Pretiniekiem sešus vārtus guva Jānis Smagars.

Zināms, ka 6. oktobrī plkst. 16:10 Rīgas atklātā čempionāta finālā ASK sporta zālē spēlēs "LSPA" un Dobeles "Tenax" vienības, taču joprojām pretiniekus bronzas mačā gaida "Jūrmalas Sports". Par pēdējo ceļazīmi uz to vēl teorētiski cīnās "RTU", "ASK/LU" un "HK Ogre" vienība. Trešdien plkst. 19:00 "HK Ogre" vienība savā laukumā uzņems "Jūrmalas Sports", bet dienu vēlāk ASK sporta zālē plkst. 19:50 ogrēnieši spēlēs ar "ASK/LU".

Rīgas čempionāts.
2. oktobris.
RVR - LSPA 15:41 (8:21)

RVR: Smagars 6/3, Grēvelis 3, Adijāns 2, Strautnieks 2/1, Daukša un Nazarenko 1.
LSPA: Leitis 8, Čikuts 7, Laganovskis 6, Lazda, Leja un Eglītis 5, Černousovs 3/1, Lejnieks 2.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv