Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uščins saņēmis uzaicinājumu uz Vācijas pieaugušo izlases treniņnometni

Ivars Bācis
Ivars Bācis

Uščins saņēmis uzaicinājumu uz Vācijas pieaugušo izlases treniņnometni
Foto: Latvijas Handbola federācija.

Vācijas izlases galvenais treneris Alfrēds Gislasons uzaicinājis SC ''Magdeburg'' sistēmas spēlētāju Renāru Uščinu uz Vācijas valstsvienības treniņnometni, kura notiks 5. un 6. decembrī.

Renārs aizvadītajā vasarā kļuva par Eiropas čempionu Vācijas U19 izlases sastāvā, kā arī tika iekļauts turnīra simboliskajā izlasē. Renāra tētis Armands Uščins ir kādreizējais Latvijas izlases treneris, kura vadībā Latvijas vīriešu izlase kvalificējās un piedalījās 2020. gada Eiropas čempionātā.

Pats Renārs par uzaicinājumu uz Vācijas izlases treniņnometni saka tā: “Biju nedaudz pārsteigts, kad saņēmu e-pasta vēstuli, bet, protams, biju priecīgs. Šo iespēju izmantošu un izbaudīšu, kā arī mēģināšu parādīt sevi no labākās puses, lai treneriem palieku pozitīvā atmiņā.”

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola Federācija