Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Luksemburga trešā pārbaudes turnīrā

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Luksemburga trešā pārbaudes turnīrā
Armands Uščins cīņā ar Luksemburgu
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Latvijas valstsvienības pretinieki 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā, Luksemburgas handbolisti, četru komandu pārbaudes turnīrā savā laukumā izcīnīja trešo vietu.

Trīs spēlēs Luksemburgas handbolisti piedzīvoja divus zaudējumus un reizi cīnījās neizšķirti. Piektdien mūsu pretinieki kvalifikācijas turnīrā dalīja punktus uz pusēm ar Lielbritānijas valstsvienību - 32:32, bet pēc tam sekoja divi zaudējumi - Francijas D2 līgas (otrā pēc spēka) klubam "Mulhouse" (23:28) un Beļģijas izlasei (24:25).

Lai arī mājiniekiem šajās spēlēs nepalīdzēja vairāki potenciālie vienības līderi, tomēr Luksemburgas izlases galvenais treneris Adrians Štots atzina, ka sliktās spēles iemesls bija laba saspēles vadītāja trūkums un vājais spēlētāju komunikācijas līmenis mača laikā.

Pārbaudes turnīrā triumfēja Beļģijas handbolisti, otro vietu ieņēma Francijas klubs "Mulhouse", bet turnīra tabulu noslēdza strauji progresējušā Lielbritānijas valstsvienība.

Atgādinām, ka 2011. gada pasaules čempionāta kvalifikācijas turnīrā Latvijas izlase nākamā gada 15. un 16. janvārī tiksies ar Luksemburgas un Portugāles izlasēm. Finālturnīrā iekļūs tikai grupas uzvarētāja.

Izmantotie resursi:
flh.lu

     [+] [-]

, 2009-11-02 14:12, pirms 15 gadiem
nabaga angļi (: kad ir Londonas spēles?