Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Mūsu vāciešiem piecinieks

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Mūsu vāciešiem piecinieks
Valdis Gūtmanis
Foto: www.ehv-aue.org

Pēc dažām minūtēm Luksemburgā sāksies 2010. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēle starp Latvijas un Luksemburgas handbola izlasēm. Mūsējie, kas vakar savos klubos aizvadījuši spēles Vācijā, šodien laukumā dosies labā noskaņojumā.

Vācijas 2. bundeslīgas ziemeļu zonā pie kārtējā panākuma tikusi Armanda Uščina " Dessau-Roßlauer HV 06", kas savā laukumā ar 33:27 (15:13) pieveica "SV Anhalt Bernburg" handbolistus. Uščina guva trīs vārtus.

Pēdējās desmit minūtēs atspēlējot četru vārtu deficītu, neizšķirtu vienā no dienvidu zonas spēlēm izrāva Valda Gūtmaņa un Mareka Skabeiķa "EHV Aue", izbraukumā cīnoties 25:25 (11:14) ar "TSG Münster" komandu. Gūtmaņa kontā četri vārti un četras soda minūtes. Tajā pašā līgā Ģirta Lilienfelda "ThSV Eisenac" ar 38:28 (20:16) pieveica "1. SV Concordia Delitzsch" handbolistus. Lilienfelda ieguldījums uzvarā - vieni vārti.

Uščina komanda ziemeļu zonā pašreiz ir septītā, savukārt dienvidos Gūtmaņa un Skabeiķa klubs ieņem 12. vietu, bet Lilienfelda - 14. vietu.

No minētajiem Latvijas handbolistiem šodien cīņā par diviem punktiem Luksemburgā laukumā dosies Valdis Gūtmanis, Armands Uščins un Ģirts Lilienfelds.

Izmantotie resursi:
toyota-handball-bundesliga.de

     [+] [-]

, 2008-11-02 18:05, pirms 16 gadiem
Lai veicas!