Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Zināmi trešā posma izlozes rezultāti

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Šodien Latvijas handbola federācijas telpās notika AB.LV Latvijas kausa izcīņas trešā posma izloze, kurā pretiniekus uzzināja sešas Latvijas čempionāta virslīgas komandas.

Vissaistošākā cīņa visticamāk norisināsies starp "LSPA" komandu un "Jūrmalas sports" vienību, kas otrajā kausa izcīņas posmā divu spēļu summā ar 55:54 pieveica SK “Latgols”.

Citos pāros “Ogres SC” (otrajā posmā ar 63:39 sagrauta "RTU-J") vienība tiksies ar “RVR-Vangaži” handbolistiem, savukārt Latvijas vicečempioni un pērnā gada kausa izcīņas finālisti Dobeles “Tenax” cīnīsies ar “RTU”, kas otrajā posmā divu spēļu summā ar 67:48 pieveica HK “Vaiņode”. Šajos dueļos izteikti favorīti ir Ogres un Dobeles komandas.

Spēļu laiku būs zināmi vēlāk. Pusfinālā, kurā vietu garantējusi pagājušā gada turnīra uzvarētāja "ASK/AB.LV", iekļūs komandas, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Izmantotie resursi:
hk-lspa.lv