Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Uz Kipru bez Serafimoviča un Gūtmaņa

Uz Kipru bez Serafimoviča un Gūtmaņa
Ivars Serafimovičs

Savainojumu dēļ Latvijas handbola izlasei 9. janvārī paredzētajā pasaules čempionāta (PČ) kvalifikācijas spēlē Kiprā nevarēs palīdzēt divi kreiļi - "maliņa" Ivars Serafimovičs un "insaids" Valdis Gūtmanis.

Serafimovičam ir savainots kājas pirksts un plecs, bet Gūtmanis ir guvis potītes traumu. Pagaidām nevar prognozēt kā ritēs abu sportistu atveseļošanās un vai viņi varēs palīdzēt Latvijas izlase pārējās spēlēs.

Tāpat uz Kipru netiek Jānis Glušaks un Ģirts Lilienfelds, līdz ar to Latvijas izlases galvenajam trenerim Andrim Gulbim radušās lielas problēmas ar "labo insaidu"- Kiprā komandas sastāvā šajā pozīcijā būs tikai Evars Klešniks. Vēl viens "sāpīgais" punkts ir "labā maliņa", kur praktiski paliek tikai Jānis Pavlovičs.

Par vienu pozīciju gan ir skaidrība, jo uz Kipru no vārtsargiem dosies Dmitrijs Bražņikovs un Aleksandrs Babra. Vēl viens vārtsargs Helmuts Tihanovs ir devies uz savu klubu Vācijā, un pēc Kipras tiks lemts par nepieciešamību viņu piesaistīt uz pārējām kvalifikācijas spēlēm.

Latvijas handbolisti 2009. gada PČ kvalifikācijas turnīrā ir ielozēti 3. grupā kopā ar Rumānijas un Kipras izlasēm. Kvalifikācijas turnīru Latvijas handbolisti uzsāks 9. janvārī ar spēli Kiprā, 13.janvārī Kipras izlase viesosies Rīgā, 16.janvārī Latvija savā laukumā spēlēs ar Rumāniju, bet turnīra pēdējā spēlē Latvijas handbolisti 20. janvārī cīnīsies Rumānijā. Tikai pirmās vietas ieguvēji pēc divu apļu turnīra rezultātiem iekļūs "play off" kārtā. Nākamā gada pasaules čempionāta finālturnīrs notiks no 16.janvāra līdz 1.februārim Horvātijā.

Pirms šīm atlases spēlēm 4. un 5. janvārī Latvijas handbolisti vēl Rīgā tiksies ar Luksemburgas izlasi.

Izmantotie resursi:
www.handball.lv

     [+] [-]

, 2008-01-02 21:09, pirms 17 gadiem
Lai veicas arī šādā sastāvā un cerēsim uz uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-01-02 21:12, pirms 17 gadiem
Krištopānu vai Ivanovu insaidā jāņem un Meļņiku vai Veļikanovu malā =/
njaa tiešam sastāvs būs pavājināts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-02 22:58, pirms 17 gadiem
interesantāk būtu uzzināt, kas vispirms ar Luksemburgu spēlēs...

     [+] [-]

, 2008-01-07 12:58, pirms 17 gadiem
AssKing-Tevis piemineetie jauneeklji tam nav gatavi, to pieraadiija Meljnjiks, Domes kausaa.