Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Handbola maratons: sešās stundās seši mači

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Handbola maratons: sešās stundās seši mači
Māris Grēberis (RTU) un Kaspars Naglis (ASK/LU)
Foto: ask-lu.lv

Ar Latvijas Virslīgas čempionāta spēli plkst. 11:00 starp "Salaspils HK" un "LSPA" sieviešu komandām šodien sāksies handbola maratons, kad nepilnu sešu stundu laikā tiks aizvadīti seši mači.

Salaspils komanda vēl šajā sezonā nav izcīnījusi punktus, savukārt "LSPA" kontā septiņās spēlēs ir četras uzvaras.

Pēc tam plkst. 13:00 vienlaicīgi Spuņņciemā un Ludzā sāksies nākošā spēle. Vīru duelī "Jūrmalas Sports" uzņems Dobeles "Tenax", bet dāmām "SK Latgols" savā laukumā spēlēs ar "Skrīveri" vienību.

Favorīti šajos dueļos ir Dobeles "Tenax" un "SK Latgols", kas turnīra tabulā ieņem krietni augstāku vietu turnīra tabulā. Ludzas un Dobeles komandas ierindojas otrajā vietā, bet skrīverietes ir piektās un jūrmalnieki - astotie.

Vēl pēc pusstundas laukumā dosies arī "RTU" un "ASK/LU" handbolisti. Lai arī "ASK/LU" ir viena no divām komandām, kas Latvijas Virslīgas čempionātā vēl nav piedzīvojusi zaudējumu, tomēr "RTU" vienība sīvi cīnījusies ar visām komandām un grib iekost arī "ASK/LU", lai atlikušajos mačos turpinātu cīņu par iekļūšanu labāko četriniekā.

Vienīgajā dienas Latvijas 1.līgas spēlē Spuņņciemā plkst. 14:45 "Jūrmalas Sports-2" tiksies ar "SK Latgols juniori", bet handbola maratonu plkst. 15:00 Ulbrokā noslēgs "Stopiņu NHK" un Dobeles SS mačs. Abas komandas vēl šajā sezonā nav tikušās, tomēr pāra favorīte ir "Stopiņu NHK", kas zaudējuma garšu turnīrā vēl nav izjutusi.

Svētdien paredzētas divas cīņas. Jau no rīta plkst. 12:30 "RTU-S" VEF sporta zālē 1. līgas spēlē tiksies ar "Jēkabpils SS/SC", bet pēcpusdienā ASK sporta zālē Virslīgas mačā "LSPA/NB SAN" cīnīsies ar "HK Vaiņode".

Turnīra tabulā augstāku vietu - ceturto - šobrīd ieņem Vaiņodes handbolisti, kuriem ir par vienu punktu vairāk nekā "LSPA/NB SAN". Labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība ir rīdziniekiem (18 pret -5), tomēr reālais spēku samērs, protams, atklāsies laukumā.

Abām vienībām šī spēle var būt izšķiroša par iekļūšanu labākajā četriniekā. Vaiņodes handbolisti iepriekšējā mačā pieveica "RVR/Garšu darbnīca", bet "LSPA/NB SAN", ieskaitot arī Baltijas līgas spēles, nav uzvarējusi jau piecās (!) cīņās pēc kārtas.

Visiem mačiem teksta tiešraidē varēs sekot līdzi arī handball.lv.

Izmantotie resursi:
Latvijas Handbola federācija - Handball.lv