Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:8, Did:0, useCase: 3

Valkovskis pieveic Bražņikovu

Raitis Puriņš
Raitis Puriņš

Sestdien divu Latvijas handbola izlases pārstāvēto komandu duelī Margota Valkovska (attēlā) "Alpla HC Hard" izbraukumā ar 31:26 (17:14) pieveica Dmitrija Bražnikova "ULZ Sparkasse Schwaz".

Latvijas izlases kapteinis Margots Valkovskis komandas biedru Dmitriju Bražnikovu Latvijas izlasē pārspēja trīs reizes, kā arī nopelnīja četras soda minūtes, palīdzot Hārdas komandai izcīnīt piekto uzvaru un turnīra tabulā pakāpties uz pirmo vietu.

Otro reizi neizšķirti šajā sezonā cīnījās Valda Labanovska "HIT Innsbruck", kas izbraukumā punktu dalīja uz pusēm ar HC "Linz AG" handbolistiem - 25:25 (11:13). Spēlējošais treneris Labanovskis kārtējo reizi vārtus neguva, bet spēles protokolā atzīmējās ar četrām soda minūtēm.

Turnīra tabulas augšgalā, kā jau minējām, ar desmit izcīnītajiem punktiem ir Valkovska komanda, piekto vietu ieņem Insbrukas komanda, bet astotie ir "ULZ Sparkasse Schwaz" handbolisti.

Izmantotie resursi:
www.handabll-world.com