Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Raidera kausa vadībā amerikāņi, Vudss šodien nespēlēs 1. sesijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Raidera kausa vadībā amerikāņi, Vudss šodien nespēlēs 1. sesijā
Mets Kučars
Foto: Reuters/Scanpix

Medinā piektdien tika aizvadīta Raidera kausa izcīņas pirmā diena. Pēc tās ASV golfa izlase pret Eiropu ir vadībā ar 5:3. Šodien vēsturiska diena Taigeram Vudsam, kurš pirmo reizi karjerā izlaidīs Raidera kausa turnīra atsevišķu dienas sesiju.

Titulētais Vudss ASV izlases sastāvā Raidera kausa turnīros nav izlaidis nevienu maču kopš debijas 1997. gadā. Izņēmums bija 2008. gads, kurā viņš nevarēja spēlēt savainojuma dēļ. Šobrīd viņš ir vesels, toties nepārliecinošā formā.

Vudss piektdienas rīta sesijas "foursomes" spēlē bija nepārliecinošs un pārī ar Stīvu Strikeru bija spiests atzīt Iana Poultera un Džastina Rouza pārākumu ar 1&2. Taigers otrajā dienā nespēlēs "foursome" formātā, bet "four-balls" daļā gan tiks pie teikšanas.

Ja četras "foursomes" partijas noslēdzās ar katras izlases divām uzvarām, tad vēlāk sekojošajās "four-balls" spēlēs ASV bija pārāka trīs mačos, kamēr Eiropai tikai viens panākums, kuru guva Lī Vestvuds un Nikolā Kolsaērs. ASV sastāvā zaudētāji atkal Vudss un Strikers. Taigers "Medinah Country Club" golfa laukumā izcīnījis divus titulus (1999. un 2006. gada "PGA Championship"), taču piektdien nebija savā labākajā līmenī.

Amerika pēc pirmajām astoņām spēlēm ir vadībā ar 5:3. Šodien komandas izspēlēs vēl astoņas spēles tādā pašā formātā kā vakar, bet rīt krietni pievilcīgākais vienspēļu formāts ar 12 mačiem.

Izmantotie resursi:
2012 Ryder Cup at the Medinah Country Club,...