Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Abū Dabī triumfē Roks, Vudss 3. vietā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Abū Dabī triumfē Roks, Vudss 3. vietā
Roberts Roks
Foto: AFP/Scanpix

Ar pārsteidzošu angļu golfera Roberta Roka uzvaru svētdien noslēdzās „Abu Dhabi Championship” turnīrs, kurā debijas reizē augsto 3. vietu ieņēma bijušais ranga līderis Taigers Vudss.

Pirms sacensību pēdējās dienas Roks bija divvadībā ar Taigeru Vudsu, kuram šī bija debija Abū Dabī turnīrā. Abiem -11, kas bija par diviem sitieniem labāks rezultāts nekā tuvākajiem sekotājiem.

Vudss jau pašā pēdējā raunda sākumā pieļāva dažas rupjas kļūdas, kuras labot vēlāk viņam nebija lemts. Amerikānis beigās spiests samierināties ar dalītu 3. vietu, finišējot ar -11. Uzvaru izcīnīja Roks, kuram -13, bet otrajā vietā Rorijs Makilrojs.

„Nespēju noticēt tam, ko šodien paveicu. Sajūtas ir fantastiskas. Biju ļoti priecīgs, spēlējot kopā ar Vudsu, kas pats par sevi ir liels gods. Sākumā biju ļoti nervozs, bet izdevās iesist dažus labus sitienus. Pēc tam padomāju, kāpēc gan ne? Pie savas spēles smagi strādāju, bet neticēju, ka izdosies uzvarēt,” pēc panākuma gūšanas teica Roks, kurš šodien izcīnīja karjeras nozīmīgāko uzvaru.

34 gadus vecais Roks šogad guva otro profesionālo uzvaru. Iepriekšējā izcīnīta pērn jūnijā „BMW Italian Open”. Par uzvaru Abū Dabī Roks saņems 347 024 eiro vērtu čeku.

Izmantotie resursi:
European Tour