Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss cietis satiksmes negadījumā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss cietis satiksmes negadījumā
Taigers Vudss
Foto: AFP

ASV prese ziņo, ka šorīt satiksmes negadījumā iekļuvis pasaules labākais golferis Taigers Vudss, kurš ar nopietniem savainojumiem nogādāts Floridas slimnīcā.

33 gadus vecais Vudss netālu no savām mājām ietriecies ugunsdzēsēju hidrantā un pēc tam vēl arī kokā un pēc negadījuma nogādāts vietējā Floridas slimnīcā. Pagaidām nav zināms negadījuma cēlonis, jo vēl norit izmeklēšana šajā lietā. Izmeklētāji vien piebilduši, ka golferis neesot bijis alkohola reibumā.

Tikmēr pretrunīga informācija saņemta par Vudsa stāvokli. Golfera aģents atklājis, ka gūtie savainojumi neesot dzīvībai bīstami, un ar sportistu viss būšot kārtībā. Floridas slimnīcas pārstāvji līdz šim nav apstiprinājuši to, ka Vudss esot bijis viņu slimnīcā.

Izmantotie resursi:
bbc.co.uk

  +3 [+] [-]

, 2009-11-27 22:51, pirms 15 gadiem
Njaa!

  +3 [+] [-]

, 2009-11-27 22:52, pirms 15 gadiem
RT @JamesLaRosa: Tiger's already released from the hospital. That took less time than a Jankovic injury time-out.

RT @cnnbrk: Tiger Woods was treated and released from hospital in "good condition," publicist says. bit.ly: Tiger Woods injured in car crash - CNN.com

hm. it kā viss okey jau kaut cik esot.

  -2 [+] [-]

, 2009-11-27 22:56, pirms 15 gadiem
sakuma biju domajis ka shis dzeris brauci, bet ne!
veselojies!

     [+] [-]

, 2009-11-28 00:55, pirms 15 gadiem
Tads ir slavenu cilveku liktenis-normali palaist baloditi pat nevar, kad jau atkal pilnas avizes