Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vudss Raidera kausa treniņā ar bumbiņu trāpa pa galvu skatītājam

Vudss Raidera kausa treniņā ar bumbiņu trāpa pa galvu skatītājam
Taigers Vudss, sniedzot autogrāfu
Foto: Reuters/Scanpix

ASV un Eiropas golfa izlases Medinā (Illinoisa) turpina gatavoties nedēļas nogalē paredzētajai Raidera kausa izcīņai. Ceturtdien ASV komandas treniņā noticis starpgadījums, Taigera Vudsa sistajam bumbiņai trāpot kādam fanam.

Vudsa sistā bumbiņa nomaldījusies 18. bedrītes apkārtnē un trāpījusi kādam golfa līdzjutējam pa galvu. Cietušais amerikāņu golferim pateica, ka tā nebija sportista vaina. Tiesa, Vudss uzreiz smejoties noteicis, ka bija gan.

Taigers fanam, kuram bija nepieciešama pirmā medicīniskā palīdzība, par mierinājumu piešķīra golfa cimdu ar savu autogrāfu. Vudss vairākas reizes fanam atvainojās par notikušo.

Izmantotie resursi:
News, Travel, Weather, Entertainment, Sports,...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Skotijs Šeflers. Foto: AFP/Scanpix
3

Par uzbrukumu policistam uz īsu brīdi aiztur golfa ranga līderi Šefleru

Pirms PGA čempionāta turnīra otrās dienas policija aizturējusi ranga pirmo numuru Skotiju Šefleru. Viņš gan vēlāk atbrīvots. Viņš aizturēts par vairākiem pārkāpumiem, tostarp uzbrukumu policistam, brīdī, kad mēģinājis neievērot policistu kontrolēto satiksmi pie iebraukšanas ''Valhalla'' golfa klubā pēc tur notikušā satiksmes negadījuma.
Nellija Korda. Foto: Reuters/Scanpix

Golfere Korda atkārto LPGA rekordu un triumfē piektajā turnīrā pēc kārtas

LETA--AP. ASV golfere Nellija Korda svētdien atkārtoja Sieviešu profesionālā golfa asociācijas (LPGA) rekordu, triumfējot piektajā turnīrā pēc kārtas.
Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix
1

"Nike" un Taigers Vudss pārtrauc 27 gadus ilgušo sadarbību

Sporta apģērbu gigants "Nike" un vēsturē atpazīstamākais golferis Taigers Vudss paziņojuši par sadarbības pārtraukšanu. Tā sākās 1996. gadā, kad Vudss kļuva par profesionāli, un ilga 27 gadus.