Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudsam laba debija Abū Dabī, vadībā Makilrojs un Karlsons

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudsam laba debija Abū Dabī, vadībā Makilrojs un Karlsons
Taigers Vudss un Rorijs Makilrojs
Foto: AFP/Scanpix

Kādreizējais golfa ranga līderis Taigers Vudss šodien savās sezonas pirmajās sacensībās debitēja Abū Dabī notiekošajā "Abu Dhabi HSBC Golf Championship". Pirmajā dienā Taigeram -2, kas ir par trim sitieniem sliktāks rezultāts nekā Rorijam Makilrojam un Robertam Karlsonam.

"Bumbiņu situ labi, taču bija problēmas ar grīnu "lasīšanu". Tie bija pārāk graudaini, tos brīvi nejutu. It īpaši pirmajās bedrītēs. Beigās izdevās vairāki labi sitieni, bet kopumā ar sitienu izvēli kļūdījos pārāk bieži," sacensību pirmo dienu rezumēja Vudss.

Taigeram pēc 18 bedrītēm -2, kas dod dalītu devīto vietu. Vudss pirmajos divos raundos spēlē kopā ar Roriju Makilroju un Lūku Donaldu. Makilrojs ar -5 dala pirmo vietu. Tāds pats rezultāts arī slaidajam zviedram Robertam Karlsonam. Ranga līderis Donalds ar -1 atrodas 20. vietā.

Pagalam neveiksmīgi titula aizstāvēšanu sācis Martins Kaimers. Vācietim +5, kas pašreiz dod dalītu 115. vietu 129 dalībnieku konkurencē. Ja Vudss kļūs par čempionu, viņš atgriezīsies ranga Top 10. Turnīrs noslēgsies svētdien.

Izmantotie resursi:
European Tour