Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Makilrojs: "Gaidu tikšanos ar Vudsu"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Makilrojs: "Gaidu tikšanos ar Vudsu"
Rorijs Makilrojs
Foto: AFP/Scanpix

„US Open” čempions Rorijs Makilrojs negrasās apstāties pie sasniegtā un pēc vakar gūtās uzvaras atklājis, ka ar nepacietību gaida, kad varēs kādā „major” turnīrā pārspēt pašu Taigeru Vudsu.

Apetīte rodas ēdot, un jaunizceptais „US Open” čempions Rorijs Makilrojs, vakar izcīnījis savu pirmo „major” titulu, cer tikt pie vēl vairākām trofejām: „Izcīnīt savu pirmo „major” titulu tik agrā vecumā ir īpaši, vēl jo vairāk, apzinoties to, kas ar mani noticis pēdējos divos mēnešos. Tagad ceru izcīnīt vēl vairākus titulus!”

„”Masters” neveiksmei pāri tiku ļoti ātri. To visu laiku teicu presei, nezinu, vai man ticēja, taču te nu esmu. Ir jauki pierādīt daudziem, ka viņi kļūdās. Kad biju mazāks, iztēlojos, kā „Masters” un „US Open” turnīros pieveicu Taigeru Vudsu. Tāpēc būtu lieliski kāda „major” titula izšķirošajā brīdī nonākt aci pret aci ar Taigeru. Man tādas pieredzes pagaidām vēl nav,” saka Makilrojs, kurš 22 gadu vecumā kļuvis par jaunāko „major” čempionu 21. gadsimtā.

Uzvara Merilendā ļāvusi Makilrojam jaunākajā rangā pacelties uz 4. vietu, tas ir kāpums par četrām vietām, ļaujot Ziemeļīrijas pirmajam numuram sasniegt jaunu rekordu. Pirmais nemainīgi ir Lūks Donalds, bet Vudss nokritis uz 17. vietu.

Gofa ranga Top 10 (20. jūnijs)

VGolferisValstsPunkti*
1.Lūks DonaldsAnglija9.06
2.Lī VestvudsAnglija8.80
3.Martins KaimersVācija7.22
4.Rorijs MakilrojsZiemeļīrija7.19
5.Stīvs StrikersASV6.50
6.Fils MikelsonsASV6.01
7.Mets KučarsASV5.67
8.Greiems MakdaulsZiemeļīrija5.53
9.Džeisons DejsAustrālija5.47
10.Čārls ŠvorcelsDĀR5.24

* - vidēji turnīros gūtie punkti

Izmantotie resursi:
Official World Golf Ranking - Home -...