Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Amerikāņi kontrolē situāciju Prezidenta kausā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Amerikāņi kontrolē situāciju Prezidenta kausā
Stīvs Strikers
Foto: AP/Scanpix

ASV golferu komanda ir ļoti tuvu Prezidenta kausa titula nosargāšanai. Pirms svētdienas, pēdējās dienas, cīņām amerikāņiem ir četru punktu pārsvars pret pasaules komandu – 13:9.

Pēc pirmajām divām neveiksmīgām dienām beidzot pie pirmā punkta tika nepārliecinošais Taigers Vudss, kurš pārī ar Dastinu Džonsonu tika galā ar Adamu Skotu un K. Dž. Čoju – 3&2. Vēlāk Vudsam gan atkal vēl viens zaudējums, zaudējot "four-ball" formāta mačā.

Amerikāņi sestdien uzvarēja sešas partijas, bet zaudēja divas, tādējādi vakardienas pārsvaram tika pielikti vēl divi punkti, kā rezultātā pirms pēdējās dienas ASV komanda ir stabilā vadībā ar 13:9.

Rīt sacensību kulminācija – 12 vienspēles. Taigers spēlēs priekšpēdējā mačā, tiekoties ar Āronu Badeliju. Savukārt Prezidenta kauss finišēs ar Stīva Strikera un J. E. Janga dueli. Līdz tam brīdim uzvarētājs var būt jau zināms.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com