Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Vudss joprojām bez punktiem, ASV saglabā pārsvaru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Vudss joprojām bez punktiem, ASV saglabā pārsvaru
Taigers Vudss un Dastins Džonsons
Foto: Reuters/Scanpix

Neveiksmes turpina vajāt Taigeru Vudsu. Arī Prezidenta kausa otrajā dienā viņam nav izdevies uzvarēt. Tas gan netraucē ASV komandai Melburnā saglabāt divu punktu pārsvaru pret pasaules izlasi – 7:5.

Vudss vakar zaudēja kopā ar Stīvu Strikeru. Šodien bijušais ranga līderis spēlēja vienā pāri ar Dastinu Džonsonu un mačā pret Āronu Badeliju un Džeisonu Deju pat bija vadībā, tomēr beigās zaudēja, visam izšķiroties pēdējā, 18. bedrītē.

Vudss pirmo reizi Prezidenta kausā zaudējis abas pirmās spēles, bet 0-2 komandu sacensībās pēc divām spēļu dienām Vudsam ir pirmo reizi kopš 2004. gada Raidera kausa, kad viņš kopā ar Filu Mikelsonu zaudēja pirmās divas partijas.

Neskatoties uz Vudsa neveiksmi, ASV joprojām saglabā vadību. Amerikāņiem piektdien uzvaras guva Baba Vatsons un Vebs Simpsons, Fils Mikelsons ar Džimu Fjuriku un Mets Kučars ar Stīvu Strikeru. Tādējādi amerikāņi saglabājuši divu punktu pārsvaru – 7:5.

Izmantotie resursi:
The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com