Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Neskatoties uz Vudsa fiasko, ASV izvirzās Prezidenta kausa vadībā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Neskatoties uz Vudsa fiasko, ASV izvirzās Prezidenta kausa vadībā
Fils Mikelsons un Džims Fjuriks
Foto: Reuters/Scanpix

Melburnā noslēgusies pirmā spēļu diena Prezidenta kausa izcīņā, pēc kuras ASV komanda atrodas vadībā pret pasaules komandu ar rezultātu 4:2.

Šodien kārtējo katastrofu piedzīvoja bijušais ranga līderis Taigers Vudss, kuram, spēlējot pārī ar Stīvu Strikeru, nācās piedzīvot karjeras lielāko sagrāvi "matchplay" formātā. Vudss ar Strikeru spēlēja pret Adamu Skotu (viņš strādā ar Taigera bijuši kediju Stīvu Viljamsu) un K. Dž. Čoju. Šis mačs bija galā jau pēc 12. bedrītes, Skotam ar Čoju uzvarot ar 7&6.

Prezidenta kausa vēsturē vēl tikai viena spēle beigusies jau pēc 12 bedrītēm. Tas notika 1996. gadā, kad Deivids Frosts no DĀR ar tādu pašu rezultātu pieveica amerikāni Keniju Periju.

"Viņiem izdevās veikls sākums, bet mēs nespējām turēt līdzi. Šis golfa laukums ir ļoti sarežģīts, tāpēc atspēlēt deficītus ir ļoti grūti," teica Vudss, kurš pirms diviem gadiem kopā ar Strikeru uzvarēja visās četrās partijās.

Neskatoties uz Vudsa un Strikera neveiksmi, amerikāņi pēc pirmās dienas atrodas vadībā ar 4:2. ASV uzvaras guva Hanters Meihans/Deivids Tomss, Fils Mikelsons/Džims Fjuriks un Baba Vatsons ar Vebu Simpsonu. Divas cīņas noslēdzās neizšķirti.

The Official Site of the PGA TOUR - PGATOUR.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja