Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Normans: "Neņemtu Vudsu Prezidenta kausa komandā"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Normans: "Neņemtu Vudsu Prezidenta kausa komandā"
Freds Kaplss un Gregs Normans
Foto: AP/Scanpix

Pasaules golfa izlases kapteinis Gregs Normans atzinis, ka viņš sava ASV kolēģa Freda Kaplsa vietā nebūtu komandā iekļāvis Taigeru Vudsu.

Normans nesen izteica šaubas par to, ka Vudss vēl kādreiz spēs uzvarēt "major" turnīrā. Tagad titulētais austrālietis paziņojis, ka nebūtu iekļāvis Taigeru Prezidenta kausa komandā.

"Es saprotu, ka Taigeram ir "liels" vārds un arī spilgta biogrāfija. Taču es izvēlētos večus, kuri šobrīd ir gatavi nospēlēt visaugstākajā līmenī," sacīja pasaules izlases kapteinis Normans.

"Nedomāju, ka Vudss šobrīd spēlē tuvu tam, kā to darīja laikā, kad tika pie saviem "major" tituliem. Tagad Taigers ir pavisam cits golferis, viņš izskatās saslēgts, sarežģīts. Es ļoti labi zinu to, ka golfa spēlē nepieciešama brīvība. Uzskatu, ka Taigers šobrīd no tehnikas viedokļa nav labākajā kondīcijā."

Prezidenta kausa izcīņa no 17.-20. novembrim notiks Melburnā.

Izmantotie resursi:
AP