Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Deilijs iesit ūdenī sešas bumbiņas, izstājas no "Australian Open"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Deilijs iesit ūdenī sešas bumbiņas, izstājas no "Australian Open"
Džons Deilijs
Foto: AFP/Scanpix

Ekstravagantais amerikāņu golferis Džons Deilijs amizantā veidā izstājies no "Australian Open" turnīra. Deilijs pirmo raundu nepabeidza, jo vairākas bumbiņas iesita ūdenī.

Jau pēc pirmajām 10 bedrītēm Deilija rezultāts bija slikts – septiņi sitieni virs PAR. 11. bedrītes izspēle izvērtās par katastrofu. Deilijs sešas reizes trāpīja ūdenī, pēcāk izstājoties no sacensībām.

"Jā, man vairs nebija bumbiņu. Paspiedu pārinieka roku un parakstīju spēles karti," lakonisks savā komentārā pēc fiasko bija Deilijs, kurš rangā ieņem tikai 666. vietu, taču turnīros regulāri spēlē, pateicoties īpašiem uzaicinājumiem.

Turnīra organizators Trevors Herdens Deilija rīcību nodēvēja par neprofesionālu, piebilstot, ka amerikāņu sportistu jāsoda. Pēc Herdena teiktā, Deilijs no rāmjiem izgājis jau 10. bedrītē, kad no bunkera izsita nepareizo bumbiņu. Proti, nevis savu, bet gan svešu, kas bija iemaldījusies no blakus esošā treniņu laukuma. Par šo gājienu Deilijs saņēma soda sitienu.

"Šķiet, 11. bedrītē viņš ūdenī trāpīja piecas vai sešas bumbiņas. Neesmu drošs par to, kāds bija precīzs skaits. Uzreiz pēc tam viņš pameta golfa laukumu, iesēdās mašīnā un devās uz viesnīcu. Tāda Deilija rīcība un attieksme turnīram ir ļoti liela vilšanās. Ja kādam beidzas bumbiņas, jāpasauc turnīra tiesneši, kuri papildinās viņa bumbiņu bagāžu ar tāda tipa bumbiņām, ar kādām konkrētais golferis spēlē. Ceru, ka tūre, izvērtējot šo incidentu, rīkosies atbilstoši. "

Šajā pašā turnīrā startē arī kādreizējais ranga līderis Taigers Vudss. Viņam pirmajā raundā -4, kas ir par trim sitieniem sliktāks rezultāts nekā sacensību līderim Džerodam Lailam. Vudss savu pēdējo titulu 2009. gadā izcīnīja tieši Austrālijā.

Izmantotie resursi:
AP

     [+] [-]

, 2011-11-10 13:49, pirms 13 gadiem
+7 pēc 10 bedrītēm! Deilijs pārpīpējies!