Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:369, Did:0, useCase: 3

Golfa treneris: "Bin Ladenu būtu vieglāk atrast nekā Vudsu..."

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Golfa treneris: "Bin Ladenu būtu vieglāk atrast nekā Vudsu..."
Taigers Vudss
Foto: AFP

Golfa ranga līdera Taigera Vudsa bijušais treneris Bačs Hārmonss ir pārliecināts, ka Vudss sacensību apritē atgriezīsies pavasarī, bet pirms tam golferim vajadzētu saņemties un atbildēt uz preses jautājumiem par viņa problēmām.

Pasaules labākā golfera Taigera Vudsa bijušais treneris Bačs Hārmonss uzskata, ka Vudsam ir jāuzņemas risks par iespējamu lielu kaunu un jāpiekrīt atklātai preses konferencei, kurā viņš atbildēšot uz jautājumiem sakarā ar viņa problēmām personīgajā dzīvē.

Pērnā gada nogalē Vudss atzina, ka ir krāpis savu sievu, tai pašā laikā paziņojot par pauzes paņemšanu no visām golfa aktivitātēm.

''Golfa sabiedrība vēlētos redzētu Vudsu, stājoties publikas priekšā un sniedzot atklātu preses konferenci,'' Hārmonss teicis sarunā ar Lielbritānijas izdevumu ''Observer''. ''Kur viņš tagad ir? Osamu bin Ladenu būtu vieglāk atrast. Cik daudz laika iespējams pavadīt savā jahtā okeāna vidū?'' ar tādu jautājumu ir nodarbināts Hārmonss.

Hārmonss, kurš ir pasaules otrā numura, ASV golfera Fila Mikelsona treneris, uzskata, ka viens no sarežģītākajiem aspketiem, Vudsam atgriežoties, būs kontakts ar publiku golfa laukumos. ''Viņš neizbēgami pastiprinātā režīmā būs foto kameru uzmanības centrā,'' tā izteicies Hārmonss, kurš ir pārliecināts, ka Vudss atgriezīsies ap martu. Treneris uzskata, ka Vudss ir mentāli visspēcīgākais golferis un spēs tikt galā ar sabiedrības spiedienu.

Izmantotie resursi:
Observer

 +10 [+] [-]

, 2010-01-10 17:31, pirms 14 gadiem
bagātākais sportists paslēpies

  +3 [+] [-]

, 2010-01-10 17:48, pirms 14 gadiem
Līdzekļi atļauj labi paslēpties
Slēpts komentārs: vnk_fans

  +3 [+] [-]

, 2010-01-10 17:52, pirms 14 gadiem
Ja man būtu miljards es arī dzīvotu uz savas jahtas okeāna vidū un man dziļi vienalga ko par mani visi runā!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-01-10 18:24, pirms 14 gadiem
Hārmonss varētu varbūt pacensties Osamu atrast - ja nemaldos, tur ir laba atlīdzība piesolīta no ASV valdības puses. salīdzinājums , protams, skaļš, bet nu nevajadzētu tā mētāties vārdiem!

The Rewards For Justice Program, United States Department of State, is offering a reward of up to $25 million for information leading directly to the apprehension or conviction of Usama Bin Laden.

Wuds, protams, ir viens bagāts zellis, bet vai tiešām šis neizlīstu no savas slēptuves, piesolot viņam uzdāvināt kaut tikai pusi no šīs summas?

tas, protams, tā... uzturu sarunu

  +1 [+] [-]

, 2010-01-10 18:49, pirms 14 gadiem
Liela popularitāte - liela atbildība! Mūžīgā dilemma superzvaigznēm, it kā jau gribas palikt pašam sev, bet no otras puses, zvaigznes statuss uzliek pienākumus būt atbildīgam pret sabiedrību. Var jau teikt, lai iet visa pasaule pie velna, kā gribu tā dzīvoju. Bet nu tomēr tā miljardu naudiņu lielākā daļa tika sapelnīta no sponsoru līgumiem, tātad no fanu pirktajām dažādām mantiņām Lai nu Taigers tagad atpūšas, tiek skaidrībā ar savu dzīvi da kaut vai sēžot uz mēness, un pēcāk atgriežas vismaz tik pat izcils kā iepriekš

     [+] [-]

, 2010-01-10 19:19, pirms 14 gadiem
Kaada starpiiba, kursh ar kuru gulj????

     [+] [-]

, 2010-01-10 19:22, pirms 14 gadiem
Vudsa sievai nebija starpība ar ko Vuds guļ

     [+] [-]

, 2010-01-10 20:09, pirms 14 gadiem
Kādā sakarā Vudsam tagad vajadzētu paziņot par preses konferenci un atbildēt par savu personīgo dzīvi detaļās? Vispārīgie pazušanas iemesli tika pateikti un viss- pietiek.
Manuprāt sportistu atbildība fanu priekšā ir atklāti runāt par sportu utml, nevis par to kad guļu, ar ko guļu utml.